Zübeyde Hanım unutulmadı

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım, vefatının 95.yıldönümünde Ödemiş'te de anıldı. Cumhuriyet Halk Partisi...

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım, vefatının 95.yıldönümünde Ödemiş’te de anıldı. Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Birlik, eski başkan Nazan Dönmez, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sezer Türkmenoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile Ödemiş’te bulunan bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ı vefatının 95. yıldönümünde Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde bulunan büstüne çelenk bıraktılar. CHP Ödemiş Kadın Kolları Başkanı Sezer Türkmenoğlu, burada Zübeyde Hanım’ın hayatını katılımcılara aktardı.

Ödemiş Belediyesi de Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ı unutmadı. Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’in eşi Nevin Badem, Başkan Yardımcısı Sibel Özbudak, daire müdürleri, belediye çalışanları ile Kız Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi önündeki büste çelenk konuldu.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme