• Haberler
  • Spor
  • Zeynep Yetgil, Paris 2024 Olimpiyatları'nda Çeyrek Finalde Elendi

Zeynep Yetgil, Paris 2024 Olimpiyatları'nda Çeyrek Finalde Elendi

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda mücadele eden milli güreşçi Zeynep Yetgil, kadınlar 53 kilo kategorisinde çeyrek finalde mağlup oldu

 Şampiyonanın Champ de Mars Arena'daki müsabakalarında, son 16 turunda Hindistanlı Antim Panghal'ı yenerek dikkat çeken Zeynep Yetgil, çeyrek finalde Alman güreşçi Annika Wendle ile karşı karşıya geldi.
Çeyrek Final Müsabakasında Üzücü Sonuç
Zeynep Yetgil, çeyrek finalde büyük bir mücadele gösterdi. Maç sırasında 5-0 önde olan milli sporcu, rakibine tuşla mağlup olarak turnuvaya veda etti. Bu sonuçla, Zeynep Yetgil, Paris 2024 Olimpiyatları'nda madalya şansını kaybetmiş oldu.
Zeynep Yetgil'in çeyrek finalde mağlup olduğu Alman güreşçi Annika Wendle, finale kalırsa milli sporcu bronz madalya için repesaj müsabakasında mücadele edebilecek. Bu durum, Zeynep Yetgil’in olimpiyatlarda bir madalya kazanma şansını tamamen ortadan kaldırmasa da, bu şansı elde edebilmek için Wendle’ın performansına bağlı olacak.
Milli Sporcuya Destek ve Teşekkür
Zeynep Yetgil’in Paris 2024 Olimpiyatları'ndaki performansı, Türk güreş sporunun uluslararası alandaki başarılarına katkıda bulunuyor. Sporcularımızı destekleyen tüm taraftarlara ve Zeynep Yetgil’in olimpiyat yolculuğunda yanında olanlara teşekkürlerimizi sunuyoruz. Olimpiyatlarda elde ettiği tecrübe ve gösterdiği başarı, gelecekteki mücadelelerinde ona güç katacak.

Bakmadan Geçme