• Haberler
  • Zehir tacirlerine büyük darbe

Zehir tacirlerine büyük darbe

Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü, yaptığı uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürüttüğü başarılı operasyonlara bir yenisini daha ekledi....

Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü, yaptığı uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürüttüğü başarılı operasyonlara bir yenisini daha ekledi. Ekipler, yaptıkları çalışmalar doğrultusunda dört ayrı suçtan dokuz kişiyi yakaladı. Şahıslardan altısı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’nde görevli polisler, uyuşturucu ve uyarıcı madde üretim ve ticareti, uyuşturucu madde bulundurmak, kabul etmek ve içmek, yağma, silah ve mermi bulundurmak olmak üzere toplam dört suçun faillerine yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirdi.

Yapılan operasyonlarda 37 gram metamfetamin, 100 adet tabanca fişeği, üç adet tabanca, üç adet av tüfeği, 5 gram esrar, 6 gram sentetik uyuşturucu madde ve 15 adet av tüfeği kartuşu ele geçirildi. M.S., S.U. ve N.Ç. isimli şahıslar, adliyedeki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. M.S. ise Torbalı Sulh Ceza Hakimliği tarafından “Kilitlenerek Muhafaza Altına Alınan Eşya”yı çalma suçundan tutuklandı. D.T., F.B., A.G., R.A. ve G.G. isimli şahıslar, uyuşturucu madde satışı  ve yağma suçlarından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Merkezi

 

Bakmadan Geçme