• Haberler
  • İzmir
  • Zafer Partisi'nden Tunç Soyer'e: Bekledik de gelmedin!

Zafer Partisi'nden Tunç Soyer'e: Bekledik de gelmedin!

SILA ARABACIOĞLU İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Zafer Partisi İzmir'in davetine yanıt vermedi. İl Başkanlığı'nda...

SILA ARABACIOĞLU

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Zafer Partisi İzmir’in davetine yanıt vermedi. İl Başkanlığı’nda hazırlanan kahvaltı masasına Soyer katılım göstermedi

 

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ yapılan seri görüşmeler sonunda ortak bir mutabakat metni imzaladıklarını duyurdu. Ankara’daki olumlu hava ise İzmir’e yansımadı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ‘Zafer Partisi, Milli Yol Partisi ve Doğru Yol Partisi yönetici ve üyeleriyle bir araya geldik’ söylemlerini Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Seçkin Boyunağa yalanladı ve kendisini dün saat 10.00’da il başkanlığına görüşmek için davet etti. Boyunağa, Zafer Partisi İzmir İl Başkanlığı’nda hazır bulunurken Tunç Soyer davete katılmadı.

 

SOYER’E YEŞİL IŞIK

 

Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Seçkin Boyunağa, “Bizim tepkimiz Tunç Bey’in, bizim orada olmamamıza rağmen sanki oradaymışız gibi bunu yayınlaması. Genel Merkezi’mizin talimatları doğrultusunda Tunç Soyer ile bir araya gelmemiz gerekirse geliriz elbette. Bizim Tunç Bey ile kişisel sorunumuz yok. Sorunumuz belediyedeki devletin namusuna, vatana ve toprağa göz koymuş bazı teröristlerin propagandası yalanlar var. Bizim Türk Milliyetçileri olarak çekincelerimiz var. Bu kişiler belediyeden temizlenmeli” dedi.

 

Kapımız açık

Boyunağa, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e Zafer Partisi İzmir İl Başkanlığı’nın kapısının her zaman açık olduğunu belirterek, “Biz samimi bulmuyoruz, Tunç Bey istiyorsa buraya gelebilir. Biz seçimde 3 milyon oy almış bir siyasi partiyiz, bizim de söyleyeceklerimiz var. Bizim Tunç Bey’e her zaman kapımız açık. Gerçekten İzmir’in sorunları ile ilgili Zafer Partisi’ni muhatap almak istiyorsa kendisini her zaman dinleriz, burada da misafir ederiz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme