• Haberler
  • İzmir
  • Zafer Partisi İzmir İl Başkanı’ndan Tunç Soyer’e gözdağı!

Zafer Partisi İzmir İl Başkanı’ndan Tunç Soyer’e gözdağı!

Yeniizmir.com yazarı Sıla Arabacıoğlu'nun haberine göre Zafer Partisi İzmir İl Başkanlığı, Egemenlik Binası önünde bir araya...

Yeniizmir.com yazarı Sıla Arabacıoğlu’nun haberine göre; Zafer Partisi İzmir İl Başkanlığı, Egemenlik Binası önünde bir araya geldi. Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Seçkin Boyunağa, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer’e sert sözlerle yüklendi. Boyunağa, İzmir’deki problemleri sırlayarak, “Bak başına bela olacağız Tunç Soyer. PKK seviciliğini HDP seviciliğini bırak artık. İzmir’i kendi etrafınıza peşkeş çektiniz.  Soyer, Zafer Partisi ensendedir” dedi.

“SEN TÜRK MÜSÜN?”

Boyunağa, “AKP hükümetinin ülkemizi kaosa sürükleyen politikaları sonucunda İzmir bugün yaşanmaz bir kent haline geldi. İşgalciler, İzmir’i istila etti. Peki, Tunç Soyer, ne yapıyor? Tek yaptığı entegre olmaya çalışmaktır. Şimdi kendisine soruyorum: Torbalı’da Batuhan Barlak’ı katleden Suriyeli ile mi entegre olacaksın? Gaziemir’de 6 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz etmeye çalışan Suriyeli ile mi entegre olacaksın? Yoksa daha dün Mevlana Mahallesi’nde Türkleri satırla kovalayan Afgan ile mı entegre olacaksın? Sen Türk müsün be adam” diye konuştu.

‘İSTİFA’ ÇAĞRISI!

Soyer’in ‘Körfez’de yüzeceğim’ söylemlerine dikkat çeken Boyunağa, “Son zamanlarda iddiayı geçti, yalan ve algı ile videolar çektiriyor. Tunç Soyer, sana bir teklifim var Karşıyaka Alaybey Tersane’nin önünden Karşıyaka anıta kadar beraber yürüyelim. Eğer lağım kokusu gelmezse senden özür dileyeceğim. Ama koku gelirse kandırdığın İzmirliler’in karşısında istifa etmeye var mısın? İzmirlileri kandırmaktan vazgeç” ifadelerini kullandı.

“SANA İNANMIYORUZ, AMA SAMİMİYSEN…”

Boyunağa, İzmir’in Türkiye’deki en pahalı suyu kullandığını belirterek, “İzmir, bırakın Türkiye’yi artık dünyanın ne pahalı suyunu kullanıyor. Ayıptır, yazıktır. Tunç Soyer, hiç mi vicdanın sızlamıyor? Bir diğer konu da ulaşımda 90 dakika. Bırakın indirimi, ikinci bir aktarmada ücret alıyor. İşçi kısmının bel büküldü. Soyer, sana güvenmiyoruz ama samimiysen gitmeden 90 dakika uygulamasını geri getir” açıklamasını yaptı.

“DHKP-C SEVDALISI HEVAL SAVAŞ KAYA”

İZBETON aracılığı ile kurulan kooperatiflere dikkat çeken Boyunağa, “CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, bir kooperatif kuruyor. İZBETON Genel Müdürü, meşhur DHKP-C sevdalısı Heval Savaş Kaya, ihaleyi bu kooperatife veriyor. Sonra Aslanoğlu başkan olunca bu iş anlaşılmasın diye iki kişiye şirket kurduruluyor. Paralar bölüşülmüşken yine de doymuyorlar, kalitesiz malzeme kullanıyorlar. Deprem korkusu ile yaşayan İzmirliler kentsel dönüşüm yapılıyor sanırken CHP’li isimler ranttan para alıyor. Yapılan bina için yıkım kararı çıkıyor ama yüzsüz Heval Savaş Kaya halka hesap vermiyor” ifadelerini kullandı.

Son olarak Seçkin Boyunağa, “Tunç Soyer’in iflah olmaz bir terör seviciliği… Makamına gidiyorum şu kişiler devlete baş kaldırmış kişilerin resimlerini profiline koyuyor diyoruz o adamları müdür yapıyor. Bu insanları belediyeden arındır. İzmir’i bu terör sevici soytarılardan arındıralım. İşçi alımlarında öncelik HDP’lilerin. Bunun yanında Ümit Özdağ’ın ve bozkurt paylaşımlarını beğenen işçilere baskı yani mobbing uygulanıyor. PKK sevicilerini belediyeden arındır Tunç Soyer. Bak başına bela olacağız Tunç Soyer. PKK seviciliğini HDP seviciliğini bırak artık. İzmir’i kendi etrafınıza peşkeş çektiniz.  Soyer, Zafer Partisi ensendedir. Ankara’ya sesleniyorum. Kemal Kılıçdaroğlu, bizden oy istedin verdik. Gel İzmir’deki PKK sevicisi Tunç Soyer’e hesabını sor” açıklamasını yaptı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme