• Haberler
  • Yol kenarlarına çelik bariyer

Yol kenarlarına çelik bariyer

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Beydağ Belediyesi ekipleri, Tosunlar Mahallesi üzerindeki tehlikeli bölgelere çelik bariyerler yerleştiriyor. Yapılan...

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Beydağ Belediyesi ekipleri, Tosunlar Mahallesi üzerindeki tehlikeli bölgelere çelik bariyerler yerleştiriyor. Yapılan çalışma ile olası kazalardaki hasarın en aza indirilmesi hedefleniyor.

Tosunlar yolunda hummalı bir çalışma var. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Beydağ Belediyesi ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında yol kenarlarına çelik bariyerler döşeniyor. Sık sık trafik kazalarının yaşandığı yol güzergahı üzerinde güvenlik önlemlerini arttırmak isteyen Beydağ Belediyesi, çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Tehlike arz ettiği belirlenen bölgelere çelik bariyerler yerleştiriliyor.

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, “İlçemizin Tosunlar mahallesinde yollarda güvenlik için çelik bariyer çalışmaları devam etmektedir. Ayrıca belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Halıköy Mahallesi Pınar Dağı’nda malzeme serme ve zemin düzenleme çalışmalarını gerçekleştirdi” diyerek güvenlik için alınacak tedbirlerin çok önemli olduğunu belirtti.

Hatice Erkara

 

Bakmadan Geçme