• Haberler
  • Yol kenarındaki çukur arabasına hasar verdi

Yol kenarındaki çukur arabasına hasar verdi

Saraçoğlu Caddesi’nde Salı Pazarı istikametinden kendi şeridine dönen Melike Kayaoğlu’nun aracı, İZMİRGAZ’ın yol üstünde bulunan çukuru...

Saraçoğlu Caddesi’nde Salı Pazarı istikametinden kendi şeridine dönen Melike Kayaoğlu’nun aracı, İZMİRGAZ’ın yol üstünde bulunan çukuru nedeniyle hasar gördü. Kayaoğlu, duruma isyan etti. Olay, dün sabah saatlerinde meydana geldi. Kayaoğlu, olayı şu şekilde anlattı: “İZMİRGAZ’ın çalışma yaptığı ve kapakla üstünü kapattığı bir çukur, arabamla üzerinden geçerken yerinden fırladı. Arabamın mazot borularını patlattı ve arabamın alt takımları ciddi hasar gördü. Polis memurlarımız, hasarın ardından hemen olay yerine geldi ve yardımcı oldu.

Bisiklet ve elektrikli bisiklet kullanan vatandaş sayısı, Ödemiş’te çok fazla. Bu olay yalnızca benim değil, bir başkasının başına gelebilirdi. Bu kişi, elektrikli bisiklet ya da normal bisikletle bu kapağın üzerinden geçebilir ve bu kazanın sonucu daha ciddi de olabilirdi. Bu olayın arkasından Ödemiş Belediyesi’ne haber verdim. Belediye yetkilileri, ‘Bizim işimiz değil’ diyor. İZSU’yu çağırdım, ‘Bizim işimiz değil’ diyor. Muhatap da bulamıyorsunuz.  İZMİRGAZ’ın çukuru olduğunu öğrenince yetkili çağırdık. ‘Ne yapacağız?’ diye soruyorum. ‘Yapacak bir şey yok. Şefimle konuşmam gerek’ cevabı alıyorum. 2020 yılındayız ve Ödemiş gibi bir yerde bu rezilliği çekiyoruz.”

İZMİRGAZ yetkilisiyle konuşan Kayaoğlu, sonraki süreçte yapması gerekenleri öğrenerek ekibimize bilgi verdi. Kayaoğlu, “İzmir-Halkapınar’a giderek dilekçe vermemi istediler. Kurul toplanacakmış ve ardından karara ulaşılacakmış” diye konuştu.

Ece Köseoğlu

Bakmadan Geçme