Yine bir Palu Ailesi vakası Topçu ailesi

ATV’de yayınlanan Müge Anli’nın programına başvuran Elif ve Altun Topçu enişteleri hakkında iddialarda bulundu. Adı geçen...

ATV’de yayınlanan Müge Anli’nın programına başvuran Elif ve Altun Topçu enişteleri hakkında iddialarda bulundu. Adı geçen enişteye ulaşıldı fakat iddiaların odağındaki enişte konuşmak istemedi.

Elif ve Altun Topçunun iddiaları ise kan dondurucuydu. 4 kız kardeşten 3. kardeş Esma’nın ispirtoyla yakılmasından başlayan iddialar, ailenin yemeklerine zehir, toplu iğne gibi materyallerin koyulması büyü yapılması ve ailenin evine saldırması şeklinde devam etti. aileye göre eniştenin asıl amacı Anne Altun Topçu’ya ait olan evi almak istemesi. Yine annenin iddiasına göre cani damat bunu açık açık tehditvari cümlelerle dile getiriyor.

‘Babamızı da eniştem öldürdü’

Anne Altun Topçu,Enişte Dursun Kalaycıoğlu Kayınbabasının ölümünden sonra ailenin diğer üyelerine karşı saldırgan tutumlar sergilemeye başladığını ifade etti.

10 yıldır devam eden eziyet

Kayınbabanın ölümünden hemen sonra başlayan eziyet söylenenlere göre 10 yıldır devam ediyor. Aile yaşadıkları ilde emniyet ekiplerine ve savcılığa gerekli başvuruları yapsalar da enişte Dursun Kalaycıoğlu’ndan kurtulaümakta zorluk çektiklerini söylediler.

 

 

Bakmadan Geçme