• Haberler
  • Yıllar sonra korkunç itiraf

Yıllar sonra korkunç itiraf

Selçuk ilçesinde bir hali mağazasında çalışan ve dokuz yıldır kendisinden haber alınamayan 48 yaşındaki Ümmü Özkan...

Selçuk ilçesinde bir hali mağazasında çalışan ve dokuz yıldır kendisinden haber alınamayan 48 yaşındaki Ümmü Özkan ile ilgili yıllar sonra gelişme yaşanırken Özkan’ı öldürdüğünü itiraf eden bir kişinin ifadesiyle kazı çalışması yapıldı. Zeytinlik alanını kazan ekipler, bazı kemikler bularak bu kemikleri incelemeye aldı.
 

Uzun yıllar önce eşinden ayrıldıktan sonra Afyonkarahisar’dan Selçuk ilçesindeki kızı Arife Yıldırım’ın yanına yerleşen Ümmü Özkan’dan (48), 17 Eylül 2008 Çarşamba günü akşam saatlerinde iş çıkışından sonra bir daha haber alınamamıştı. Çocukları ve ailesi, dokuz yıl boyunca Özkan’ın hiçbir izine rastlamadı. Ümmü Özkan hakkında çok sayıda kayıp haberi yapılırken aile, ölüsü bile olsa cesede ulaşmak istediklerini söylemişti.

Kazıda kemikler bulundu
 

Kayıp Ümmü Özkan hakkında önemli bir gelişme yaşandı. Polise giden ve daha önce iddialara göre Ümmü Özkan ile iş arkadaşı olan Abdül T. (56), kayıp kadını öldürdükten sonra zeytinlik alana gömdüğünü söyledi. Özkan ile aynı iş yerinde çalışan Abdül T., itiraf üzerine polislerin de eşliğinde bölgeye gitti. Abuhat mevkii Kireççili yakınlarında bulunan zeytinlik alanda hemen bir kazı çalışması yapıldı. Yapılan kazıda Ümmü Özkan’a ait olduğu öne sürülen kemikler ortaya çıktı. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından çıkarılan kemikler, daha sonra incelemeye alındı. Cesedin Ümmü Özkan’a ait olup olmadığı ise yapılan incelemeler sonrasında belli olacak.

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme