Yıllar sonra buluştular

Ödemiş Lisesi'nin 1984 yılı mezunları, yıllar sonra tekrar okula gelerek nostalji buluşmayı gerçekleştirdiler. Yapılan buluşmaya mezunların...

Ödemiş Lisesi’nin 1984 yılı mezunları, yıllar sonra tekrar okula gelerek nostalji buluşmayı gerçekleştirdiler. Yapılan buluşmaya mezunların yanı sıra Ödemiş Lisesi’nin eski Okul Müdürü Muammer Yılmazoğlu, eski müdür yardımcısı Feridun Sönmezoğlu ile okulun eski öğretmenleri Mehmet Özcan, Mümtaz Saygın, Şükran Oğuz ve Şenay Duyal katıldılar.

1984 yılı mezunlarından olan ilçenin tanınmış sarraf esnaflarından Mehmet Taşlı, “Ödemiş Lisesi 1984 Mezunları Topluluğu olarak bir nostaljik buluşmayı daha gerçekleştirmenin büyük bir mutluluğu içerisindeyiz. Şu anda Ödemiş Ortaokulu olarak eğitim hizmeti veren bu okulda mezun olma mutluluğunu yaşamıştık. Yıllar sonra burada hep birlikte o eski güzel yılları değerlendirerek hasret giderdik.  Türkiye’nin değişik illerinden gelen mezun arkadaşlarımız oldu” dedi.

Bir başka 1984 yılı mezunu Handan Esendemir, “Görüşemediğimiz arkadaşlarımızla uzun yıllar sonra bir araya gelme fırsatını bulduk. Bu anlamda son derece güzel ve nostalji buluşmayı gerçekleştirmenin büyük bir mutluluğunu yaşadık” ifadelerini kullandı.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme