YETİŞ ABLA

Hatırlar mısınız anayasa değişikliği paketi Meclis'te oylanmaya başlandığı sırada bazı AK Partili vekiller açık oy kullanmıştı....

Hatırlar mısınız anayasa değişikliği paketi Meclis’te oylanmaya başlandığı sırada bazı AK Partili vekiller açık oy kullanmıştı. Oyun gizliliği ihlal edilmişti. O zaman bu duruma partinin içinden bile itiraz sesleri yükselmişti. Bazıları bizi particilik ile suçlamıştı. Efendim, gerçek anlamda gazetecilik yapmak hiçbir partiden yana olmamaktır. Particilik yapmamak ayrı bir şeydir ama demokrasiye, hukuka yapılan bariz yanlışlıkları eleştirmek apayrı bir şeydir. Yapılanları göz önünde bulundurup sorgulamak, gazetecilik yapmaktır.

Aynı hatayı CHP de yapsa onları da eleştirmemiz gerekmektedir.

Bir Adalet Bakanı düşünün ki onlarca kişi FETÖ’den içerdeyken kendisi halen adalet, hukuk adına meydanlara çıkıp konuşuyor. Kimden mi bahsediyorum? Malum Bekir Bozdağ’dan.

Hatırlayın kendisi daha henüz badem bıyık olmadan önce -aramızda kalsın son hali daha yakışıklı- Fethullah Gülen için “Muhterem hocaefendi” diyerek meclis kürsüsünde naralar atıyor, rahmetli Kamer Genç’e cevap yetiştiriyordu. Bugün aynı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Fethullah Gülen için FETÖ diyerek onlarca kişinin hapis yatmasına ses çıkarmıyor. Onlarca kişinin mal varlığına el konuldu. İçerde gazeteci yazarlara kitap dahi verilmiyor. Neden? “Fethullah Gülen’ci oldukları” için!…

Şimdi bu adaletsizliği, haksızlığı söyleyip yazmak particilik yapmak mıdır?

Adalet Bakanı, adalet adına fıstık gibi adaletsizlik yapıyor. Aleme verirler talkını, kendileri yutarlar salkımı hesabı olmuyor mu sevgili okurlarım? Haksız mıyım canlarım? Şimdi ben partici mi oluyorum?

Sizi siyasetle yormak, kafanızı ütülemek de istemiyorum. Toplum olarak haber yorgunuyuz. Artık FETÖ ya da referandum haberlerinden gına geldi. Çinli çocuğun pirinç tüketmekten bıkıp annesine “Yine mi pilav?” dediği gibi siz de benim yazılarımı okurken “öffff” demenizi istemem. Demiyorsunuz değil miiii?

Sizle olan gönül bağımızı daha da büyütmek için başka projeler üretmekteyiz. Her şey umduğumuz gibi giderse, Allah izin verirse, 27 Nisan akşamı internet üzerinden yayın yapan Joker FM radyosundan merhaba diyeceğim. Sesimi de duyacaksınız, bakalım yazılar ardından ses nasıl gelecek? Hihihihhiii…

İğrenç olabilir diyenleri duyuyorum hiç öyle masa altına saklanma görüyorum seniiii, canlarım biliyorsunuz sosyal projelerim de var. Kiminin parası kiminin duası diyerek, tam gaz yetiş abla olarak fıldır fıldır koşuşturmalardayım. Yetiş ablalar çoğalsın ki yarınlara umutla bakabilelim. Fakirhanemiz Hacıbaba Tekkesi’ne dönmüş durumda, çorbaya bekleriz efenim.

Pazar günü lütfen fikriniz hayır ya da evet her neyse seçiminizi özgür iradenizle yapıp vatandaşlık görevinizi ihmal etmeyiniz. Her hizmet bir ibadettir. Hayır dualarınız kabul olsun.

Bakmadan Geçme