Yeni yılı pasta keserek kutladılar

Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği'nde yeni yıl öncesinde etkinlik gerçekleştirildi. Dernek Başkanı Serpil Aksoy...

Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği’nde yeni yıl öncesinde etkinlik gerçekleştirildi. Dernek Başkanı Serpil Aksoy Baştürk ve derneğe bağlı üyeler 2022 için özel olarak hazırlanan yılbaşı pastasını hep birlikte keserek büyük bir sevinç yaşadılar.

Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Serpil Aksoy Baştürk, “Her yıl sürdürdüğümüz ancak geçen yıl pandemi nedeniyle ara verdiğimiz yılbaşı etkinliğini dernek binamızda gerçekleştirdik. Derneğimize katkı koyan değerli hayırseverlerimiz patates desteğini gösteren iş adamı Celal Yazan’a, Almanya’dan tavuk gönderen Mustafa Karatekeli’ye, Tire’den derneğimize içecek sağlayan ve ismini vermek istemeyen değerli dostumuza, peynir desteği veren gönül dostumuza, pastalarımızı Fransa’dan Ödemiş’e gönderen gönül dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Koronasız, sağlıklı, bereketli, güzel bir yıl yaşayalım. Dernek olarak 2022 yılını pasta keserek coşkulu ve sevinçli bir şekilde karşılamanın büyük mutluluğu içindeyiz” ifadelerini kullandı.

Dernek üyelerinden Elif Cezayerli, “İyi ki insan dostu ve bize her daim destek veren Serpil Aksoy Baştürk Başkanımız var. Her zaman onun dostluğunu ve sevecenliğini kendimizde hissediyoruz. Bize desteğinden dolayı her zaman kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Şazenuş Keskin

Bakmadan Geçme