Yeni il başkanından DP Ödemiş'e ziyaret

Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Serdar Faralyalı, ilçe ziyaretlerini sürdürdü. Demokrat Parti Ödemiş İlçe Teşkilatı'nı ziyaret...

Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Serdar Faralyalı, ilçe ziyaretlerini sürdürdü. Demokrat Parti Ödemiş İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek yaşanan gelişmelerden memnun olduğunu dile getiren Başkan  Faralyalı, “Demokrat Parti İzmir İl Teşkilatı olarak bugün Ödemiş’teyiz. Program dahilinde İzmir’in ilçelerini adım adım gezerek partimizin ilçe başkanları ve yönetimleriyle bir araya gelmeye devam ediyoruz” dedi.

Demokrat Parti Ödemiş İlçe Başkanı Mutahhar Ateş ise Faralyalı’nın göreve gelmesinin partinin İzmir kademesine yeni bir heyecan getirdiğini söyleyerek, “Demokrat Parti, bilindiği üzere ülkemizin geçmişinden günümüze kadar uzanan bir partidir. Ülkeye her zaman hizmet etmiş bir partidir.  Demokrat Partililer olarak her zaman üstümüze düşeni yapmaya hazırız. Bundan sonraki süreçte yeni il başkanımız Serdar Faralyalı ve yönetimi ile güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Partimizin çalışmalarına güzel bir yön vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Özcan Çetin

Bakmadan Geçme