YELKİSPOR ADIM ADIM İLERLİYOR

Nevzat Güzelırmak İzmir Süper Amatör Lig 3. Grup'ta Play-Off mücadelesi veren Yelkispor, kendi sahasında konuk ettiği...

Nevzat Güzelırmak İzmir Süper Amatör Lig 3. Grup’ta Play-Off mücadelesi veren Yelkispor, kendi sahasında konuk ettiği Ülküspor’u 5-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Balçova ve Güzelbahçe’nin 1’er puanla yetindiği 13. hafta maçında Yelkispor’un galip gelmesi ile üst sıralar yeniden karıştı.

Buna göre Balçova Belediye Termal ve Güzelbahçe 25’er puanla 2 ve 3. sırada yer alırken, Yelkispor ise bu hafta aldığı galibiyetle 24 puana ulaştı ve haftayı 4. sırada tamamladı. Ülküspor ise bu sonuçla Ligden düşmesi kesinleşti.

Mücadeleye hızlı ve atak başlayan Yelkispor, 32. dakikada Egehan Doğandemir’in golü ile 1-0 öne geçti. İlk yarının sonlarına doğru Ersin Arısu devrenin skorunu 2-0 yapan golü kaydetti.

İkinci yarıda gollerine devam eden Sarı Kırmızılı ekip, 60’da Egehan Doğandemir ve 72’de ise Ersin Arısu’nun golleri ile 4-0 üstünlüğü yakaladı. 4 dakika sonra Ülküspor farkı 1’e indiren golü Furkan Mehmet Yakıt ile bulsa da dakikalar 80’i gösterdiğinde Osman Can Yurteri son sözü söyleyen golü attı ve Yelkispor sahadan 5-1 galip ayrıldı.

Haftaya Yelkispor kendi sahasında Balçova Belediye Termal ile karşılaşacak.

İsmail KEÇECİ

Bakmadan Geçme