Yelken Bayrak

Yelken bayrak reklam için kullanılan bir etkili bir reklam aracıdır. Bu reklam aracı özellikle kalabalık ortamlarda...

Yelken bayrak reklam için kullanılan bir etkili bir reklam aracıdır. Bu reklam aracı özellikle kalabalık ortamlarda kullanılmaktadır. Yelken bayrak modellerinin aynı amaçla kullanılan ama farklı isimlerle anılan modelleri bulunmaktadır. Yelken bayrak, olta bayrak, damla bayrak, plaj bayrak gibi sisimler verilmektedir. Bu bayraklar etkili bir reklam için kullanılmaktadır. Yelken bayrak modellerinde öncelikle alt kısımlarda duba adı verilen ve bu bayrağın ayakta durmasını sağlayan kısım bulunmaktadır. Dubanın içine su ya da ağırlık yapacak malzemeler doldurulabilir. Yelken bayrağın üst kısmında ise metal bir direk üzerine kumaştan yapılmış olan ve reklamın da üzerinde bulunduğu kısım çekilmektedir.

Yelken bayrak modellerinde bayrak kısım rüzgarda hareket edebilecek kumaşlardan yapılmaktadır. Bu sebeple açık havalarda bu model kullanılmakta ve rüzgarda dalgalanarak insanların dikkatini çekmektedir.

Yelken Bayrak Kullanım Alanları

Yelken bayrak modellerinin kullanıldığı alanlar özellikle kalabalık ortamlarda tanıtım yapılması gerektiğinde bu modeller kullanılabilmektedir. Yelken bayrak modellerini incelemek ve bu modeller arasında beğendiğiniz modeli satın almak için https://bayraksantekstil.com.tr/yelken-bayrak/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Bakmadan Geçme