• Haberler
  • Yarın dört eczane nöbetçi

Yarın dört eczane nöbetçi

Koronavirüs ile mücadele kapsamında hayatın çeşitli alanlarında önlemler alınırken geçtiğim haftadan itibaren uygulamaya konan fazladan nöbetçi...

Koronavirüs ile mücadele kapsamında hayatın çeşitli alanlarında önlemler alınırken geçtiğim haftadan itibaren uygulamaya konan fazladan nöbetçi eczane sistemi, bu hafta ve önümüzdeki hafta da sürecek. Hafta sonları tüm gün boyunca mesai yapan esas nöbetçi eczanelerin yanına belirli zaman aralıklarında açık olacak üç eczane daha eklendi.

Gündüz saat 09.00-18.00 saatleri arasında Ödemiş’in farklı noktalarında belirlenen üç eczane ile cumartesi 09.00’dan pazar 09.00’a dek açık olan bir eczane ile toplam dört eczane, Ödemişlilerin hizmetinde olacak. Buna göre 12 Aralık Cumartesi yani yarın Şifa Eczanesi, 24 saat açık olacak. Bunun yanı sıra Seven Eczanesi, Hazal Eczanesi ile Sarıkaya Eczanesi de aynı gün 09.00-18.00 arasında açık kalacak.

Önümüzdeki cumartesi günü yani 19 Aralık Cumartesi ise 24 saat nöbet tutacak olan eczane Saraçoğlu Eczanesi olarak belirlenirken Gençer Eczanesi, Gönül Eczanesi ve Organik Eczanesi is 09.00-18.00 arasında açık olacak.

Şazenuş Keskin

Bakmadan Geçme