• Haberler
  • Gündem
  • Yaptığı Uyarıyla Takdir Toplayan Polis Memuruna Bakandan Anlamlı Hediye

Yaptığı Uyarıyla Takdir Toplayan Polis Memuruna Bakandan Anlamlı Hediye

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyada büyük ilgi gören bir olayın kahramanı olan trafik polisi Alper...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyada büyük ilgi gören bir olayın kahramanı olan trafik polisi Alper Gökhan Yıldırım’ı bakanlık merkezinde ağırlayarak, kullandığı motosikleti yeniletti. Bakan Yerlikaya, Samsun’da görev yapan trafik polisi Alper Gökhan Yıldırım’ın, hızlı bir motosiklet sürücüsünü durdurarak “Ölürsen ne yapacağız yavrum?” şeklindeki uyarısıyla gündeme gelmiş olan videosunu hatırlatarak, Yıldırım’ın görevde kullanmakta olduğu motosikleti yeni bir modelle değiştirdi.

Bakan Yerlikaya, Alper Gökhan Yıldırım’a yaptığı telefon görüşmesi ile teşekkür etmiş, aynı zamanda polis memuruyla sürücü arasındaki samimi diyaloğun videosunu paylaşarak trafik kurallarına uyma ve aşırı hızdan kaçınma çağrısı yapmıştı.

Bu özel jestin ardından Bakan Yerlikaya, trafik polisi Alper Gökhan Yıldırım’ı bakanlık binasında kabul ederek görevde kullandığı motosikleti yenisiyle değiştirdi. Motosikletin anahtarını Yıldırım’a teslim eden Bakan Yerlikaya, sosyal medya platformlarında yaptığı açıklamada, “Tüm Türkiye, Alper Gökhan Yıldırım’ı genç bir motosiklet sürücüsüne babalık şefkatiyle yaklaşıp, kazaları önlemek için yaptığı uyarı ile tanımıştı. ‘Ama ölürsen ne yapacağız yavrum’ sözleri hepimizin duygularına dokunmuştu. Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nde görev yapan Alper Gökhan Yıldırım kardeşimizi bakanlık merkezimizde ağırlayarak, görevinde kullandığı motosikleti yenisiyle değiştirdik. Ülkemizin huzur ve güvenliği için çaba gösteren tüm personelimiz, bizim için büyük bir değere sahiptir.” şeklinde ifadelerde bulundu.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme