Yangın bölgesini ziyaret ettiler

Ödemiş'e bağlı Seyrekli Mahallesi'nde geçtiğimiz hafta sonu sabaha karşı meydana gelen ve üç evin yanmasıyla sonuçlanan...

Ödemiş’e bağlı Seyrekli Mahallesi’nde geçtiğimiz hafta sonu sabaha karşı meydana gelen ve üç evin yanmasıyla sonuçlanan feci yangının ardından Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Ödemiş Yerel Hizmetler Koordinatörü Hikmet Güriş, yangında zarar gören ailelere geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Başkan Eriş, çıkan yangından duyduğu üzüntüyü dile getirerek şunları söyledi: “Seyrekli’de meydana gelen yangında evleri zarar gören hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Bu zor zamanda yaraları sarmak için İzmir Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte hemşerilerimizin yanındayız. Mağduriyet yaşayan ailemize destek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.”

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ödemiş Yerel Hizmetler Koordinatörü Hikmet Güriş ise Seyrekli’ye bir ziyaret gerçekleştirerek yangından zarar gören ailenin yanına geldiklerini belirtip, “Maalesef üzücü bir yangın sonrasında iki aile zarar görmüş. Büyükşehir Belediyesi olarak imkanlar ölçüsünde ailelere elimizden gelen desteği göstereceğiz. Buradaki tek tesellimiz, can kaybı olmaması” dedi.

Onur Karagöz

Bakmadan Geçme