Yalı Çapkını sezon finali

Star TV’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını ekranlara veda mı ediyor? Yalı Çapkını final mi verecek? Yalı...

Star TV’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını ekranlara veda mı ediyor? Yalı Çapkını final mi verecek? Yalı Çapkını 36. Bölüm ne zaman? gibi sorular sıkça soruluyor. İşte o soruların cevapları.

Haber

Ferit, Seyran’ı bulabilecek mi?

Yalı Çapkını dizisinin 35. bölümünde gizlice şehri terk etmeye hazırlanan Ferit ve Seyran, Orhan’ın Seyran’ı yoldan çevirmesi üstüne ayrı düşmüştü. İkilinin yeniden buluşup buluşamayacağı hakkında merak edilenler ilk fragmanda …

Yalı Çapkını 36. bölüm fragmanı

Dizinin ilk fragmanı geçtiğimiz günlerde diziye ait resmi youtube sayfasında yayınlandı. Fragmanda görülüyor ki babasının oyununu anlayan Ferit, Seyran’ın peşini bırakmayacak.

https://dai.ly/k15RsiLh7BM1uqzbKRZ

Dizinin sezon finali olması beklenen 36.bölümde Ferit Korhan, Seyran’ın peşinden Gazi Antep’e gidiyor. Orada Tarık’ın eline düşen Ferit kurtulmak için çabalarken, Seyran ise geride bıraktığı hayatla yüzleşiyor.

Cuma günü saat 20:00’da STAR TV’de yayınlanacak olan bölümün ardından , dizi ilk sezonunu tamamlıyor. 36. bölüm, sezon finalinden önce yayınlanacak son bölüm olacak.

Yalı Çapkını ne zaman?

Sevilen dizi Yalı Çapkını’nın ekranlara dönüş tarihi hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Yeni sezonun başlangıç tarihi belirlendiğinde bu sayfada paylaşılacak.

Haber

Yalı Çapkını 35. Bölüm

Seyran’ı Ferit’ten ayıran Kazım, apar topar Saffet Ağa’nın evine gider ve Seyranı orada bırakıt. Ferit, Tarık’la yüzleşip Seyrandan uzak durması için onu tehdit eder. Buna karşılık Tarık, Orhan’ı bu meydan okumaya karşı uyarmak için çağırır ve Ferit’in canıyla tehtid eder. Daha sonra Seyran’ın geceyi Ferit’le geçirdiğini öğrenen Tarık, onu kazanmak için Seyran’ı Kazımlar’a götürmeyi teklif eder. Yaşananlardan sonra kendini çok yalnız hisseden Ferit, Seyran’a yeniden birlikte olabilmek için kaçmayı teklif eder. Seyran tam kaçmak üzereyken Orhan gelir ve onu Ferit’le kaçmamaya ikna eder. Seyran, havaalanında bekleyen Ferit’e bir mektup gönderir ve Hattuç Hala’yla Gaziantep’e doğru yola çıkar.

Bakmadan Geçme