Ya tamam ya devam

Süper Amatör Lig Güney Grubu’nda 18. hafta heyecanı, bugün ve yarın gerçekleştirilecek maçlarla yaşanacak. Play off...

Süper Amatör Lig Güney Grubu’nda 18. hafta heyecanı, bugün ve yarın gerçekleştirilecek maçlarla yaşanacak. Play off yarışının bir hayli kızıştığı grubun altıncısı olan Ödemişspor, iddiasını kalan haftalara taşımak için mutlaka kazanmak olduğu müsabakada Şirinyerspor’u bugün saat 14.00’te misafir edecek. Kırmızı lacivertliler, maçı kazanması halinde play off şansını ilerleyen haftalara taşırken olası puan kaybı durumunda ise işini mucizelere bırakacak.

Alaçatı zirvenin peşinde

Günün bir diğer maçı da yine saat 14.00’te start alacak. Sekiz maçtır bileği bükülmeyen ve bunların yedisini kazanan Alaçatıspor, küme düşme hattından uzaklaşmak isteyen Narlıdere Belediyespor ile Narlıdere Ali Artuner Sahası’nda kozlarını paylaşacak. Sarı lacivertliler, kazanması halinde maç fazlası ile de olsa liderliğe yükselip Halilbeylispor’un yarın alacağı sonuca göre yerini belirleyecek. Puan kaybı halinde ise Bayındırspor da galip gelirse üçüncülüğe gerileyecek.

Yöre derbisi bugün

Daha önce pazar günü yapılacağı açıklanan Torbalı Çaybaşıspor-Bayındırspor müsabakası ise bugüne çekildi. İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından açıklanan haftalık maç programında pazar günü maçın oynanacağı Torbalı Yedi Eylül Stadı’nda Tire Belediyespor-Menderes Belediye Eğitim ve Kültürspor  mücadelesinin yaşanacak olması nedeniyle bu yola başvurulduğu görüldü. İki Küçük Menderes takımını karşı karşıya getirecek maçın başlama düdüğü de diğer iki müsabakada olduğu gibi saat 14.00’te çalınacak.

Çeşme ile Halilbeyli oynuyor

Grubun diğer üç maçı ise yarın. Önce saat 13.00’te Özçamdibispor-Güzelbahçe Belediyespor müsabakası var. Saat 14.00’te ise iki karşılaşma gerçekleştirilecek. Haftanın en önemli maçlarından birinde beşinci sıradaki Çeşme Belediyespor ile lider Halilbeylispor, Çeşme 16 Eylül Stadı’nda kapışacaklar. Aynı saatteki bir başka maçta ise dördüncü sıradaki Balçova Belediye Termalspor, ligin dibine demir atan Selçuk Çamlıkspor ile saha ve seyircisi önünde oynayacak.

Şazenuş Keskin

Bakmadan Geçme