Vizyondakiler yenilendi

Ödemiş Cep Sineması'nda vizyondaki filmler yenilendi. Buna göre, geçtiğimiz hafta vizyona giren Eltilerin Savaşı isimli filmin...

Ödemiş Cep Sineması’nda vizyondaki filmler yenilendi. Buna göre, geçtiğimiz hafta vizyona giren Eltilerin Savaşı isimli filmin seansları; 12.00, 14.15, 16.30, 18.45, 21.00. Vizyona yeni giren Ağır Romantik filminin seansları; 11.30, 13.45, 16.00, 18.15, 20.30 iken Nasipse Olur filminin seansları da 11.45, 14.00, 16.15, 18.30, 20.45 olarak belirtildi.

 

Yönetmenliğini Deniz Denizciler’in, başrollerini ise Tuvana Türkay, Onur Tuna ile Sermiyan Midyat’ın üstlendiği filmin konusu şöyle: Sanatla ilgili bir annenin ve profesör bir babanın kızı olan Aslı, konservatuarda okumaktadır. Aslı’nın hayatı, bir gün Beyoğlu’nda yürürken bir kapkaççının çantasını çalması ile bambaşka bir hal alır.

 

Yaşadığı olay sonrası büyük bir korkuya kapılan Aslı’ya bu sırada olaya şahit olan Kerem adında bir adam yardım eder ve çantayı bularak Aslı’ya teslim eder. Bu tatsız olay sayesinde tanışan Aslı ve Kerem, görüşmeye devam ederek çok geçmeden güzel bir ilişkiye başlar. Ancak Kerem, ayrı dünyalara sahip olduğu sevgilisine kendisini bambaşka biri olarak tanıtır. Finans uzmanı olarak kendisini tanıtan Kerem, babasının İstanbul’un en büyük kapkaç çetesinin başı olduğu gerçeğini de gizler. Ancak yaşananlar, onların en mutlu günlerinin akıllarından hiç çıkmayacak bir güne dönüşmesine neden olur.

 

Film, bir saat otuz yedi dakika sürüyor. Bilet fiyatlarının 12 lira olduğu Ödemiş Cep Sineması’nda on kişiden az talep gören seanslar gösterime girmiyor.

 

Ece Köseoğlu

 

 

Bakmadan Geçme