Vitor Hugo’dan veda paylaşımı

Trabzonspor’dan ayrılan Brezilyalı futbolcu Vitor Hugo, sosyal medya hesabından duygusal bir veda mesajı yayımladı. Hugo, “Güzel...

Trabzonspor’dan ayrılan Brezilyalı futbolcu Vitor Hugo, sosyal medya hesabından duygusal bir veda mesajı yayımladı. Hugo, “Güzel stadyumumuzda, dolu tribünler önünde özellikle geçen yıl oynadığımız maçlardan sonra artık veda etme vakti geldi” diyerek veda etti.

Hugo, Trabzonspor’un savunma oyuncusu olarak üç yılını doldurduktan sonra Brezilya’nın Bahia Kulübüne transfer olduğunu duyurdu. Trabzonspor’un sosyal medya hesabından paylaşılan bir videoda Hugo, sanki dün gelmiş gibi hissettiğini ancak burada üç yıl geçirdiğini ifade etti.

Brezilyalı futbolcu, “Buraya geldiğimde neler olacağından habersizdim. Yeni bir kültür, yeni bir dil… Ama kendimi her zaman evimdeymişim gibi hissettim. Ailem burada çok iyi adapte oldu. Şehir ve kulübümüzden inanılmaz bir sevgi ve şefkat gördük. Şimdi vedalaşırken kalbimde bir sızı var. Son maçtan sonra annemin Brezilya’da yaşadığı sağlık sorunundan bahsetmiştim. Onun yanında olmam gerektiğini hissediyorum. Kalbim, bu zor zamanda onun yanında olmam gerektiğini söylüyor. Başkanımıza ve kulübümüze, ayrılmamı hiç istemeseler de durumumu anladıkları için teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme