Vatandaş istedi, belediye yaptı

İzmir Selçuk, Gökkuşağı Parkı'nın bir üst caddesinde yer alan 3063 Sokak’ta evlerin dağa yakın olması sebebiyle...

İzmir Selçuk, Gökkuşağı Parkı’nın bir üst caddesinde yer alan 3063 Sokak’ta evlerin dağa yakın olması sebebiyle oluşan rutubet sorununa çözüm için Efes Selçuk Belediyesi, mahallede çalışma başlattı.

Çalışmanın yapıldığı sokağa ziyarette bulunan  Efes Selçuk Belediye Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel daha sonra diğer mahallelerde yapılan doğal gaz çalışmalarını da inceledi.

Haber

RUTUBET SORUNU YAŞANIYORDU

Çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Başkan Ceritoğlu Sengel, “Gökkuşağı Parkı’nın bir üst caddesinde yer alan 3063 sokakta yol yoktu. Bu sokakta bulunan evlerin dağa yakın olması sebebiyle rutubet sorunu yaşanıyordu. Bir an önce yolun açılması gerekiyordu. Buradaki hanelerde oturan vatandaşlarımızın çok uzun zamandan beri talebiydi. 200 metreden fazla bir yol açımını yerine getiriyoruz. Açılan yolla uzun süredir 3063 sokakta bulunan vatandaşların talebi yerine getirildi. Atatürk Mahallesi’nde müzenin arkasındaki yolda uzun süreden bu yana talep edilmiş olan doğal gaz hattının döşenmesi devam ediyor. Uzun süreden beri bizim İzmir Gaz ile olan mevcut hatların döşenmesine ilişkin çalışmalarımız vardı. Umut ediyoruz bir dahaki kışa artık buradaki evlerin hepsine doğal gaz gelmiş olacak” dedi. (İHA)

Bakmadan Geçme