Uyuşturucu ticaretine darbe

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından uyuşturucuya yönelik iki ayrı operasyon düzenlendi. Ekipler,...

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından uyuşturucuya yönelik iki ayrı operasyon düzenlendi. Ekipler, devriye esnasında Emmioğlu Mahallesi’nde daha önceden hakkında uyuşturucu madde ticareti suçundan işlem yapılan H.Ş.(40) ile birlikte İ.M.(33), G.D.(53), S.O.(30), Ş.K.(36), Ü.Y.(24) isimli şahısları gördü. H.Ş.’nin elinden bir şeyler attığının fark edilmesi üzerine yapılan aramalar sonucunda beş adet uyuşturucu hap ele geçirildi. İşlemlerin ardından şahıslar serbest bırakıldı.

Bir diğer olayda ise M.K.S.(31) isimli şahsın R.A.(22) adlı kadını kurye olarak kullandığı ve ilçe dışından temin ettiği kristal tabir edilen uyuşturucu amfetamin maddesini ilçe genelinde sattığı yönünde ihbar geldi. Umuma açık içkili bir iş yerinde oldukları tespit edilen şahıslardan R.A.’nın masa altına bir şeyler saklamaya çalıştığı görülmesi üzerine şüpheli şahısların üzerinde ve Atatürk Mahallesi’nde bulunan ikametlerinde yapılan aramalarda 12 gram amfetamini bir adet bonzai, üç adet uyuşturucu hap, iki adet de uyuşturucu madde içiminde kullanılan bong aparatı ele geçirildi.İki şahıs ve R.A.’nın evinde bulunan Y.A.(22) ve S.B.(21) isimli şüpheli şahıslara da işlemler yapıldıktan sonra dört kişi de işlemlerin ardından serbest bırakıldılar.

Haber: Turgay KONURALP

               

 

Bakmadan Geçme