Unutuldu mu ne! (Sağlık Destek Bandı-5)

Birkaç yazıdır anlatılan ürün kullanılırken, bol su içilmesi gerektiğini aklımızdan asla çıkarmayalım lütfen. Altın Kırmızı Kore...

Birkaç yazıdır anlatılan ürün kullanılırken, bol su içilmesi gerektiğini aklımızdan asla çıkarmayalım lütfen.

  1. Altın Kırmızı Kore Ginseng,
  2. Saponin,
  3. Glukosamin,
  4. Gümüş İyonları,

Özetle; Altın Kırmızı Kore Ginseng belirgin özelliği neydi!

  1. Bağışıklık sistemini güçlendiriyor,
  2. Kan dolaşımını düzene sokuyor,
  3. Sinir sistemini dengeliyor,
  4. Hücre yenilenmesine yardımcı oluyordu

Ve bu sayede de;

  • Vücudun hastalıklara karşı direncini arttırıp, enerji sağlarken
  • İçindeki Saponinler sayesinde de damarları ve iç organları toksinlerden temizliyor demiştik.
  1. Glukosamin

Glukosamin, Doğadaki en kuvvetli EKLEM KORUYUCU ve ONARICI bir maddedir.

Araştırmalar göstermiştir ki; insan vücudu belirli yaşa kadar (20 li denebilir) bu maddeyi üretiyor. Ancak sonrasında en büyük sıkıntıların başı olan beslenme problemlerinden (buraya dikkat lütfen) ötürü vücudun bunu üretemediği tespit edilmiştir.

Nedir? Ne işe Yarar? Eksikliğini nasıl giderebiliriz? Bir bakalım isterseniz;

Glukosamin, eklemlerin çevresindeki koruyucu dokuları oluşturan maddelerin bir parçasıdır. Ürettiği Proteoglikanlar, doku elastikliğine yardımcı olduklarından eklemleri sararak bir sünger vazifesi görür. Diğer bir deyişle su tutar, ani sarsıntıları emer ve bir yastık gibi görev yaparlar.

Eğer vücudumuzda Glukosamin açısından eksiklik oluşmuşsa, eklem sağlığımız

ciddi manada tehlikede demektir. Kemik çıkıntısına kadar varan önemli rahatsızlıklara sebep olur ki kadınlarda erkelerden daha çok görülen bu rahatsızlık ileriki yaşlarda şekil bozukluğu yanında bizleri ağrılı bir döneme de sokacaktır.

Basit bir tabirle; eklem sıvısı diye de nitelendireceğimiz bu maddenin zaman

içerisinde eksikliği oluştuğunda, eklemlerimizin mevcut hareketi ile kemiklerimiz birbirine sürtecek ve fazlasıyla can yakıcı acılı bir sürece girmiş olacağız. Çünkü ya enjeksiyon yöntemi ile eklemlerimize bu sıvı enjekte edilecektir (ki uygulatanlar bilir, can acısı fazladır) ya da yaşın ilerlemesi ile birlikte dışarıdan alınması zorunlu olacaktır.

Glukosamin’in dünyada sadece deniz kabuklularında olduğu düşünülürse, onları da

günümüz kimyasallarına karışmadan tüketmek zorunda olduğumuzu da bilmeliyiz. Zor mu? EVET! O halde bunu dışarıdan en güvenilir ve en acısız şekilde vücudumuza nasıl entegre edebiliriz? Elbette Sağlık Destek Bandımızla.

Özetle; Deniz kabuklularından (yengeç, karides, ıstakoz… v.s.) elde edilen

Glukosamin, eklem ve eklem arası rahatsızlıkların, ağrıların giderilmesinde ve kireçlenme gibi hastalıkların iyileşme sürecinde etkin rol oynayan ciddi bir destektir. Tanrı, beynindekini yüreğinin sevgi odacıklarında güzelleştirip, kelamını şiir tadına dönüştüren insanlarla karşılaştırsın. Yüreğinde kin, tavrında kibir ve dilinde zehir olan insanları da ıslah etsin inşallah

Sevgiler

Bakmadan Geçme