UNUTMAK YOK – 2

Kaldığımız yerden devam etmeden önce, bazı bölümleri tekrar hatırlayarak devam edelim. 4 Adet (şimdilik) Sağlık ve...

Kaldığımız yerden devam etmeden önce, bazı bölümleri tekrar hatırlayarak devam edelim.

4 Adet (şimdilik) Sağlık ve Yaşam Destek Ürünlerimiz vardı.

  1. Sağlık destek bandı
  2. Uyku düzenleyici melatonin bandı
  3. B12 ve Folik asit değerlerini düzene koyan vitamin bandı
  4. Kilo kontrol bandı.

Bu bantların özelliği, son yüzyıl teknolojisi olan TTS Transdermal Dalga Teknolojisi (Cilt Emilimi Yöntemi) ile üretilmesidir.

Vücudumuzda Çalışma Şekli: Vücudumuza yapıştırılan bantlar, vücudumuzun gözeneklerinden kılcal damarlara, kılcal damarlardan ana damarlara, oradan da kaslara ve dokulara ulaşarak vücutta güç ve enerji oluşturuyor…

ÖZETLE: Ürün(ler)de bulunan kıymetli bileşenlerin, tenimizde bulunan gözenekler sayesinde vücuda dâhil edip, kılcal damarlar vasıtası ile de, kana karışmasını sağlayan teknolojidir. Bu yöntemle üstelik, oksijenin de damarlara geçişi sağlanmış olur. En önemli özelliklerinden biri de, söz konusu bileşenleri, vücudun ihtiyacı oranında vücuda dahil etmesidir.

  1. Sağlık Destek Bandımızın özelliklerine bir bakalım, içerisinde;
  • Altın Kore Kırmızı Ginsengi
  • Saponinler
  • Glukosamin
  • Gümüş iyonları ve daha bir çok mineral ve vitaminlerden oluşmaktadır.

Altın Kore Kırmızı Ginsengi bir kök bitkisidir. Uzun süre (15-20 yıl) toprak altında kalıp vitamin ve mineralleri bünyesine alarak, en faydalı hali ile hasat edilen bir bitkidir. Uzmanların söylediğine göre en şifalı hali Güney Kore’de yetişen cinsidir. Onun haricinde Amerikan ve Sibirya Ginsengleri de vardır. Güney Kore Ginsengi devlet tekelinde yetiştirilir, hasat edilir ve işlenmeden de asla ülkeden çıkışı yapılması yasaktır. Bu yüzden ürün haline getirip, ülke çıkışı için ancak ithal edebilirsiniz.

Ve bütün bunların ağrı kesici özelliği neticesinde vücudu onarma özelliği çok yüksektir. İnsan şeklindedir ve adamotu olarak da bilinir.

ÖNEMLİDİR: Bağışıklık sistemini güçlendirir. Kan dolaşımını düzene sokar ki bu çok mühim, ağrılarda dâhil birçok hastalığın sebebidir. Hücrelere yeterinde kan gitmemesi demek, birçok sağlık probleminin ortaya çıkması demektir. Enerji verme etkisi ve de Hücre yenileme özelliği de olan Kore Kırmızı Ginsengin dengeleyici etkisi sebebiyle Antidepresan ilaçları kullananların bu banttan sonra doktor kontrolü ile kullanımının bırakıldığını da belirtelim. Çünkü dengeleme etkisi sadece fizyolojik açıdan değil psikolojik olarak da dengeleme etkisi yapıyor.

Ginseng dünyanın en şifalı bitkisi diye Fizyoterapistler tarafından adlandırılır.

Saphoninler, damar ve organ temizliğinin asli maddesidir. Ve Kore Kırmızı Ginseng’in içerisinde 32 türü bulunmaktadır. Vücuttan toksinlerin atılmasına yardımcı olur ve antibiyotik olarak hareket ederek vücudun dışarıdan gelen her türlü zararlı maddeye karşı korunmasında büyük rol oynar. Merkezi sinir sistemine ulaşarak, endokrin sistemini, bağışıklık sistemini ve metabolizmayı düzene sokarlar. Vücudun klimasıdır. Yani vücuda girer ve bir sabun gibi vücudun içinde temizlik yaparak, organ ve damarları temizler.

Glukosamin, eklem sağlığında koruyucu ve onarıcı bir maddedir. Tıpta preparatlar şeklinde kullanılır. Deniz kabuklularından elde edilen glukosamin, eklem ve eklem arası rahatsızlıkların giderilmesinde çok ciddi bir destek, kireçlenme ve eklem ağrıları tedavisinde çok etkili bir yöntemdir. Görevi, eklemlerin korunması olan Glukosamine, dokuları oluşturan maddelerin bir parçası olarak görev alır.

Gümüş İyonu, doğadaki en etkili antibiyotiktir. Ve beyin sağlığı için olmazsa olmaz bir maddedir. Beyindeki nöronları harekete geçirerek, beyin sağlığının korunmasına yardımcı olur.

Bu ürünün kanser hastalarında kullanım zamanı biraz daha farklıdır. Bilindiği üzere Kemoterapi de bilerek hastaların bağışıklığı biraz baskılanır, bunun nedeni verilen ilaçların etkileri istenildiği gibi olsun diye. Ancak burada sağlıklı hücrelerin de olumsuz etkilendiği bilinmektedir. İşte bahsedilen bu Sağlık Destek Bandı, kötü hücrelerle savaş halindeyken, iyi hücrelerde de yenilenme oluyor. Ancak kemoterapinin etkisini azaltmasın diye bu hastalarda bu esnada önermiyoruz. Kemoterapiden 3 gün önce bıraktırılır, 3 gün sonra tekrar başlatılır.

Hastalık hastalık tedavi eder iddiamız asla yoktur. Ancak hastalıkların tedavisinde çok ciddi bir destektir. Tıbbi tedaviye destek ürünler olarak kullanımına devam ettiğinizde göreceksiniz ki, hekimleriniz giderek ilaç dozunu ya düşürecek ya da bıraktıracaktır.

Vücuttaki onarım tamamlanmışsa artık bu ürünlere ihtiyaç olmayabilir. Ancak belki ayda 1 ya da 2 kez kullanılması sağlığın korunmasında çok fayda sağlayacaktır. Tedavi ederken de koruyucu özelliği de sağlıyor. İşin aslı sağlıklı insanlara daha çok öneriyoruz.

Özetle;

  1. Altın Kore Kırmızı Ginseng ile Bağışıklık sistemini güçlendirdik / Kan dolaşımını düzene soktuk / Hücre yenilenmesine yardımcı olduk.
  2. Saponinler ile ki 32 türü ile birlikte, Organ ve dokuların virüs ve bakterilerden temizliğini sağladık.
  3. Glukosaminle, Eklem bölgesindeki eklem sıvılarının sağlığını koruduk
  4. Gümüş iyonları ile de hem beyin sağlığımızı koruduk ve destekledik hem de gerektiğinde Antibiyotik etki göstermesi için vücudumuza geçişini sağladık

Peki, bu ürünün vücutta kullanımı nasıldı?

  • Vücudumuzdaki bozuk dolaşım(lar)a kısa sürede ulaşmak ve İyileşme sürecini hızlandırmak için en uygun yer olan sağ omuz arkasına (pilot bölge) 1 bütün bandı yapıştırmamız gerekiyor. Neden sağ omuz arkası pilot bölge olarak nitelendiriliyor derseniz? Beyinden gelen damarlar, sağ kürek kemiği üzerinde vücuda dağıldığı için sistematik olarak vücudun onarımını yapar.
  • 48 saat süresince, ürüne emdirilen mikro kapsüller patlayarak, ürün içerikleri kılcal damarlardan ana damarlara oradan organ ve dokulara nüfuz ederek hastalık ve rahatsızlık olan bölgelere ulaşır ve süreç içerisinde vücudun tamir edilmesini sağlar.
  • Sorun ortadan kalktığında da vücut kendi kendini yenileyerek iyileşme sürecine girer.
  • Gerek duyulan diğer bir bandı da nerde bir ağrı ya da rahatsızlık varsa oraya lokal olarak yapıştırabiliriz.
  • Hem sistematik hem lokal çalışan hiçbir ilaç yoktur.
  • Pilot bölgenin sürekliliği, 2 ya da 3 ayda tamamlanır.

Ve işte bu esnada da böbreğimiz, midemiz, karaciğerimiz yorulmadan, Tanrının da yardımıyla sağlığımıza tekrar kavuşmuş oluruz.

Üstelik *** HİÇBİR HASTALIK SEÇMEDEN***

Buraya Dikkat: En güzel olanı da, ürünü sadece hasta olanlar değil, sağlığına sahip çıkmak isteyen, görünürde sağlık problemi olmayan herkes kullanabilir.

Yarın yine görüşmek ve kaldığımız yerden devam etmek üzere, hoşça ve sağlıkla kalın inşallah…

Sevgiler

Bakmadan Geçme