• Haberler
  • Gündem
  • “Tutuklanan FETÖ’cünün damadını Erdoğan daha önce ziyaret etti” iddiası

“Tutuklanan FETÖ’cünün damadını Erdoğan daha önce ziyaret etti” iddiası

Sözcü’den Mehmet Sarıipek’in haberine göre turuncu kodla aranırken Muğla’da bulunarak tutuklanan FETÖ’cü Mehmet Çetinkaya’nın damadı Sertaç...

Sözcü’den Mehmet Sarıipek’in haberine göre turuncu kodla aranırken Muğla’da bulunarak tutuklanan FETÖ’cü Mehmet Çetinkaya’nın damadı Sertaç Soğancı, daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ziyaret edildi.

1992 ve 1994 yılları arasında Özbekistan’daki FETÖ okullarında Genel Müdürlük yapan ve bu ülkenin ilk FETÖ imamı olan Mehmet Çetinkaya’nın yakalandığını Ali Yerlikaya, 31 Ağustos’ta sosyal medyada yaptığı paylaşımla duyurmuştu. Çetinkaya, turuncu kodla arandığı sırada Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yakalanmıştı.

Damadının evi Erdoğan tarafından ziyaret edilmiş

İddialara göre Çetinkaya, daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından evi bizzat ziyaret edilen Sertaç Soğancı’nın da kayınpederi. Erdoğan, geçtiğimiz Ocak ayında Muğla’daki bir açılış törenine katılmış, 19 yaşındaki genç bir kız tarafından ailesinin evine davet edilmişti. Ziyareti kabul eden Erdoğan, evde baba Sertaç Soğancı ve diğer üyelerle sohbet ederek fotoğraf çekilmişti.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme