• Haberler
  • Özel Haber
  • Türkiyeli ve Azerbaycanlı iş kadınları, İzmir’de bir araya geldi

Türkiyeli ve Azerbaycanlı iş kadınları, İzmir’de bir araya geldi

İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) tarafından organize edilen ve İzmir Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleşen panelde,...

İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) tarafından organize edilen ve İzmir Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleşen panelde, Türkiyeli ve Azerbaycanlı iş kadınları bir araya geldi.

“İzmir-Bakü İş Geliştirme ve Dış Ticaret Paneli” isimli panelde, pek çok iş kadını davetli ve konuşmacı olarak yerlerini aldı.

İzmir Ticaret Odası tarafından yapılan sosyal medya paylaşımlarında “İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) tarafından Odamız ev sahipliğinde gerçekleştirilen “İzmir-Bakü İş Geliştirme ve Dış Ticaret Paneli” İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sezgin, Yönetim Kurulu Üyemiz Jülide Tutan ile AQSİA Yönetim Kurulu Başkanı Sakine Babayeva’nın açılış konuşmalarıyla başladı. Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Erkan Zandar, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şube Başkanı ve 05. Süs Bitkileri, Peyzaj ve Ev Hayvanları Grubu Meslek Komitesi Üyesi Elvin Sönmez Güler, SOCAR Türkiye Rafineri Petro Kimya İş Birimi Pazarlama Müdürü Dr. Mevlüt Çetinkaya, ESSİ Güzellik Merkezleri Kurucusu Zübeyde Nacar, AHA Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Elvan Aygün ile TAYKON Çelik Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ömer Telcioğlu panelist olarak yer aldığı panele, Meclis Üyelerimiz Adile Dilek Mutlutürk, Saniye Fıçı, 16. Giyim Eşyaları İmalat ve Toptan Ticareti Grubu Meslek Komitesi Başkanı Ayhan Seyfeli, üyelerimiz ve sektör temsilcileri katıldı.” ifadeleri kullanıldı.

İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) tarafından Odamız ev sahipliğinde gerçekleştirilen "İzmir-Bakü İş Geliştirme ve Dış Ticaret Paneli" İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sezgin, Yönetim Kurulu Üyemiz Jülide Tutan ile +++ pic.twitter.com/97Guruaoqg

— İzmir Ticaret Odası (@iztokurumsal) August 3, 2023

Utku Beycan

Bakmadan Geçme