• Haberler
  • Spor
  • Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe deplasmana gidiyor

Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe deplasmana gidiyor

Fenerbahçe, son maçında Demir Grup Sivasspor’u 3-1 mağlup ettikten sonra Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde 3...

Fenerbahçe, son maçında Demir Grup Sivasspor’u 3-1 mağlup ettikten sonra Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde 3 Mayıs Çarşamba günü deplasmanda yine Sivasspor ile karşılaşacak. Mücadele, Sivas 4 Eylül Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak ve A Spor’dan canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe, Süper Lig’deki son maçında Sivasspor’u 3-1 yenerek şampiyonluk yarışını sürdürürken, kupada da ilerlemek istiyor. Teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki takım, çeyrek finalde Yukatel Kayserispor’u 4-1 yenerek yarı finale yükselmiş ve Sivas temsilcisini rakip olarak belirlemişti. Yarı final rövanş müsabakaları 23, 24 veya 25 Mayıs’ta gerçekleşecek ve program daha sonra açıklanacak.

Ancak Fenerbahçe, bu maçta üç oyuncusundan yararlanamayacak. İrfan Can Kahveci son lig maçında kırmızı kart gördüğü için cezalı durumda, kaptan Altay Bayındır bel fıtığı rahatsızlığı nedeniyle operasyon geçirdi ve Lincoln Henrique ise sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Ayrıca, İstanbulspor maçında sakatlanan Atilla Szalai ile Demir Grup Sivasspor maçında ambulansla hastaneye kaldırılan ve durumu iyi olan Enner Valencia’nın maçtaki durumu henüz net değil.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme