Türkiye genelinde o yasak kaldırıldı!

Geçtiğimiz günlerde Antalya ve Muğla'da müzik yayını saatlerinde kısıtlama kararının kaldırıldığı bilgisi paylamıştı. Covid-19 sebebi ile...

Geçtiğimiz günlerde Antalya ve Muğla’da müzik yayını saatlerinde kısıtlama kararının kaldırıldığı bilgisi paylamıştı. Covid-19 sebebi ile ilan edilen pandemi sürecinde gece 24:00’dan sonra müzik yayınını yasaklayan uygulama 1 Temmuz 2021 tarihinden bu yana sürüyordu. Antalya ve Muğla’dan gelen , uygulamanın sonlandırılması kararının ardından Türkiye genelinde talep edilen saat kısıtlamasının sonlandırılması durumu için yeni karar çıktı.

Müzik Yorumcuları Meslek Birliği (MÜYORBİR)’nin Twitter hesabında paylaştığı bilgiye göre, Tüm Türkiye’de müzik yayını için saat sınırlaması kaldırıldı.

MÜYORBİR, MÜJDEYİ Twitter gönderisinde, “Mutlulukla belirtmek isteriz ki müzik sektöründeki pandemi kısıtlamaları Türkiye genelinde kaldırıldı. Müzik sektörü için bu önemli kararda emeği geçen ilgili Bakanlıklara ve kişilere teşekkür ederiz. MÜZİĞİN HİÇ SUSMAMASI DİLEĞİYLE…” ifadeleri ile paylaştı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme