• Haberler
  • Spor
  • Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası ilk ayak yarışları yarın başlıyor

Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası ilk ayak yarışları yarın başlıyor

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası 1. ayak yarışlarına ev sahipliği...

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası 1. ayak yarışlarına ev sahipliği yapan Bergama’da, Türkiye’nin en iyi ATV ve endurocuları en iyi puanı almak için bütün hünerlerini sergileyecek.

Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası 1. ayak yarışlarına ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadıklarını konuşmasında söyleyen Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Kadim şehrimiz Bergama Tarih, kültür ve turizmi başta olmak üzere vizyon projelerimizle birlikte her geçen gün bir mücevher gibi parlamaya devam ediyor. Ev sahipliği yaptığımız her etkinlik ve yarışmanın Bergama’mızın tanıtımına katkısı büyük olmaktadır. Yarışların kazasız, belasız tamamlanması temennisiyle tüm sporculara başarılar diliyorum” dedi.

Haber

Hakan Koştu

Enduro ve ATV Şampiyonası ilk yarışlar yarın nerede yapılacak?

İlk ayak yarışları startı ardından Kozak’ta Ekstrem Test Parkuru’nu deneyimleyecek olan sporcuların yarın (07 Mayıs 2023 Pazar) Kozak Zirve Kafe karşısındaki parkurda adrenalini yüksek en iyi yarışları yapacağını belirten Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Saat 10.00’da başlayacak olan seyir keyfi yüksek yarışlara ve 16.30’daki kupa törenimize, İzmir’imiz, çevre il ve ilçelerdeki vatandaşlarımız ve hemşehrilerimi bekliyorum” dedi.

Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası 1. ayak yarışları için servis kalkacak mı? Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası 1. ayak yarışların Servis saatleri ve yeri neresi?
07 Mayıs 2023 Pazar günü (yarın) Kozak Yaylası Zirve Kafe karşısında yapılacak olan yarışlar için Cumhuriyet Meydanı’ndan servis konulduğunu belirten Başkan Koştu, “Servislerimiz saat 11.00 ve 13.00’de Cumhuriyet Meydanı’ndan hareket edecek” dedi.

Bakmadan Geçme