• Haberler
  • Turizm ve tarım için Büyükşehir ile görüşme

Turizm ve tarım için Büyükşehir ile görüşme

  İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Ödemiş Belediyesi, ilçedeki turizm ve tarım üzerine yapılacakları görüştü. İzmir Büyükşehir...

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Ödemiş Belediyesi, ilçedeki turizm ve tarım üzerine yapılacakları görüştü. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in danışmanı Tuncay Ceylan, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş’i makamında ziyaret etti.

Konu hakkında bilgi veren Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’in danışmanı Sayın Tuncay Ceylan ile Ödemiş turizmini ve evimiz Ödemiş’te halen heyecanını hissettiğimiz 2. Cemre Projeleri ile birlikte tarımda oluşan yeni vizyonu konuştuk. İzmir Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle tarımda ve turizmde potansiyelimizi harekete geçirerek kentimizin kalkınmasına ve gelişimine katkı sunacak çalışmaları değerlendirdik” dedi.

Öte yandan İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yasin Aksu da Başkan Eriş’i ziyaret ederek Ödemiş Belediyesi’nin Ankara’da ilçenin tanıtımı için katıldığı 12. Ege İlleri Günleri anısına plaket verdi.

Büşra Boyar

Bakmadan Geçme