• Haberler
  • İzmir
  • Tunç Soyer’den “Halkın Kasabı projesi” paylaşımı

Tunç Soyer’den “Halkın Kasabı projesi” paylaşımı

İzmir’de “Halkın Kasabı” isminde bir proje başlatılmış, farklı ilçelerde açılan belediye kasapları ile sağlıklı etin ucuz...

İzmir’de “Halkın Kasabı” isminde bir proje başlatılmış, farklı ilçelerde açılan belediye kasapları ile sağlıklı etin ucuz fiyata satılması amaçlanmıştı.

Projenin geldiği noktaya dair Tunç Soyer, Twitter üzerinden bir paylaşım yaptı. Videoda, İzmir’de yaşayan vatandaşların halk kasaplarıyla ilgili söylemlerine yer verildi.

Karaburun’da yaşayan Nihat Çapul, halk kasapları için “çok güzel bir şey eti olsun, peyniri olsun. Çok şahane ve lezzetli, taze. Çok çok ucuz kasaplara göre. 100-120′ liraık fark var ve kıymamızda 1 gram sinir yoktu” dedi.

İbrahim Vardar isimli başka bir vatandaş ise “halka son derece yararlı bir hizmet olduğuna inanıyorum. Belediyemizin de buna destek vermesinden mutluluk duyuyorum.” dedi.

Arzu Ülker isimli vatandaş ise “Fiyatları kıyaslayınca oldukça memnun kaldık. Daha kaliteli ürüne daha ekonomik fiyatla ulaşıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kenan Vardar isimli bir bölge sakini ise son haftalarda ardı ardına gelen zamları vurguladı, “onun için iyi, fiyat olarak da daha uygun. İkincisi, sağlık olarak da daha iyi olduğunu düşünüyorum” dedi.

Sırada Mordoğan ve Çeşme var

Soyer ise yaptığı paylaşımda Mordoğan’a ve Çeşme’ye de halk kasabı açılacağını duyurdu, “Sağlıklı etleri piyasa fiyatlarının altında sunduğumuz projenin adı Halkın Kasabı. Şimdi Mobil Halkın Kasabı ile bu ürünleri, ilçenize, mahallenize evinizin önüne getiriyoruz. Sırada Mordoğan ve Çeşme var.” dedi.

Sağlıklı etleri piyasa fiyatlarının altında sunduğumuz projenin adı Halkın Kasabı.

Şimdi Mobil Halkın Kasabı ile bu ürünleri, ilçenize, mahallenize evinizin önüne getiriyoruz.

Sırada Mordoğan ve Çeşme var. pic.twitter.com/AMYXEWf4px

— Tunç Soyer (@tuncsoyer) August 13, 2023

Utku Beycan

Bakmadan Geçme