• Haberler
  • İzmir
  • Tunç Soyer, Çiğli’deki çevre düzenleme çalışmalarına katıldı

Tunç Soyer, Çiğli’deki çevre düzenleme çalışmalarına katıldı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Çiğli’de yapılan çevre düzenleme çalışmalarına katıldı. Sahada yaptığı incelemelerde Soyer’e...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Çiğli’de yapılan çevre düzenleme çalışmalarına katıldı. Sahada yaptığı incelemelerde Soyer’e Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi Muhtarı Habib Akşahin, Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve belediye meclis üyeleri eşlik etti.

İnceleme sırasında Soyer Büyükşehir Belediyesi’nin yenilediği Şehit Ahmet Ay Parkı’nı ve Işılay Saygın Parkı’nı ziyaret etti. Ahmet Ay Parkı’nda yapılan düzenlemelerden sonra bölgedeki basketbol sahaları, yürüyüş yolları, çocuk parkları ve tesisat yenilendi, 1 adet de kuru havuz inşa edildi. Işılay Saygın Parkı’nda ise yürüyüş yolları tartan piste, spor ve oyun alanı ise kauçuk zemine çevrildi. Tesisatta da yenilenmeye gidildi. Egekent Tören Alanı’nda yapılan düzenlemelerde ise zemin ve aydınlatma sistemi yenilendi, koşu pisti inşa edildi ve banklar kondu.

Ziyaret sırasında Soyer, ayrıca Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi’nde yapılması gereken icraatlar ile ilgili olarak Muhtar Akşahin’le istişarede bulundu. Akşahin, Soyer’e kitap ve bir plaket takdim etti.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme