Trendyol işçilerinin eylemleri devam ediyor

PTT-SEN ve Depo, Liman, Tersane ve Deniz İşçileri Sendikası(DGD-SEN) tarafından desteklenen Trendyol işçilerinin, Esenyurt’taki depo önünde...

PTT-SEN ve Depo, Liman, Tersane ve Deniz İşçileri Sendikası(DGD-SEN) tarafından desteklenen Trendyol işçilerinin, Esenyurt’taki depo önünde başlattığı eylemler devam ediyor. Sendika ve işçiler, küçülme bahanesi ile yapılan işten çıkarmalarla sendikalaşmanın engellendiğini ve mobbing uygulandığını iddia ediyor.

Deponun önünde 28 Ağustos’ta başlayan eylemler devam ediyor. DGD-SEN, X’te yaptığı paylaşımda “Trendyol işçiye hesap verecek! Biz bütün işçiler için Trendyol Esenyurt depo önünde direniyoruz. Haklarımızı istiyoruz ve alacağız. Hukuksuz uygulamalarla bizleri sefalete mahkum etmeye çalışan Trendyol yenilecek, biz kazanacağız.” ve “Anayasal haklarımızı, sendikal örgütlenme hakkımızı ihlal eden, mobbingle, işten çıkartmalarla üzerimizde baskı kuran Trendyol işçiye hesap verecek!Birliğimizle, direncimizle Trendyol’daki sömürü düzenine son vereceğiz! Trendyol işçileri kazanacak!” dedi.

Trendyol işçiye hesap verecek!

Biz bütün işçiler için Trendyol Esenyurt depo önünde direniyoruz. Haklarımızı istiyoruz ve alacağız. Hukuksuz uygulamalarla bizleri sefalete mahkum etmeye çalışan Trendyol yenilecek, biz kazanacağız.#TrendyolDepoDireniyor pic.twitter.com/aws6gr9USn

— DGD-SEN (@DGDSEN) August 30, 2023

Anayasal haklarımızı, sendikal örgütlenme hakkımızı ihlal eden, mobbingle, işten çıkartmalarla üzerimizde baskı kuran Trendyol işçiye hesap verecek!

Birliğimizle, direncimizle Trendyol'daki sömürü düzenine son vereceğiz!

Trendyol işçileri kazanacak!#TrendyolDepoDireniyor pic.twitter.com/SgE40mpUzx

— DGD-SEN (@DGDSEN) August 30, 2023

Utku Beycan

Bakmadan Geçme