Transfer bombası patlıyor

Galatasaray’ ın geçen sezon kiraladığı ve şampiyonluğunda büyük hak sahibi olan Icardi ile ilgili yeni gelişmeler...

Galatasaray’ ın geçen sezon kiraladığı ve şampiyonluğunda büyük hak sahibi olan Icardi ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Cimbom, bonservisi için büyük çaba harcadığı Arjantinli yıldız golcü için başka takımlardan gelen yüksek meblağlı teklifler de zorlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde Icardi’ nin durumu hakkında konuşan Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, “Icardi hepimizin aşkı oldu. Transferdeki en önemli hedefimiz Icardi. Muazzam uyum sağladı. Atamızın zeki, çevik ve ahlaklı tanımına dört dörtlük uyan bir oyuncu. Harika bir kişilik. Elimizden geleni yapacağız. Kendimizi 10’la çarpacağız bu işi yapmak için ama şu an Suudi Arabistan diye bir gerçek var. O gerçek olmasaydı ‘Icardi konusunda umutlu olabiliriz’ derdim. Suudi Arabistan ihtimalinin gerçek olmaması için elimizden geleni yapacağız. Çok yüksek para verdiklerinde çocuklar anneleriyle kalır, Icardi gider oynar.Bunların zaten parası var ama hayatın geri kalanını unutturacak paralar bunlar. Bugüne kadar kazandıkları parayı iki yılda veriyorlar.Icardi mevcut kazancının 2-3 katına gitmez ama onun yukarısını bilemiyorum. Lehimize olan çok konu var, aleyhimize olan konu Suudi Arabistan” diye konuştu.

Erden Timur konuşmasını şu şekilde devam etti, hızlı şekilde çözülecek bir süreç değil. PSG tarafı da var işin içinde. Maddi değil duygusal faktörler önemli olacak bu transferde. Bizim takımımızın toplam maaşı 32 milyon Euro’ ydu bu sezon. Maddi olarak nereye çıkabiliriz. Her şeyi yapacağız. Farklı sponsorluklar koyacağız hepimiz. Icardi de duygusal bir kişilik. Kararını verecektir. Buradaki sevgi ve mutluluk onu çok etkiledi. Hayatının en önemli bağı burada kuruldu. Bunlar hep etken olacak” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme