Torkos'ta kazan kaynıyor

Bölgesel Amatör Lig 10.Grup’ta mücadele eden Torbalıspor, pazar günü evinde Beşyüzevlerspor'a 1-0 mağlup oldu. Uzun süredir...

Bölgesel Amatör Lig 10.Grup’ta mücadele eden Torbalıspor, pazar günü evinde Beşyüzevlerspor’a 1-0 mağlup oldu. Uzun süredir maaşlarını alamayan futbolcular, maç sonunda formalarını çıkarıp orta sahaya bırakarak yönetimi protesto etti.

Taraftarın yoğun ilgi gösterdiği maçta kırmızı beyazlılar, girdikleri pozisyonları değerlendiremezken sezonun ikinci yarısında çıktığı ikinci karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrıldı. İkinci yarıya başlamadan önce birçok önemli futbolcusunu, başkanını ve teknik direktörünü kaybeden Torkos’ta sular durulmuyor. Takımda kalıp büyük fedakarlık örneği gösteren futbolcuların uzun süredir maaş alamadığı öğrenildi. 1-0 kaybedilen Beşyüzevlerspor maçı sonrasında formalarını çıkarıp orta sahaya bırakan futbolcular, yönetimi protesto etti. Daha sonra soyunma odasına doğru yönelen futbolculara taraftardan da destek geldi.

Taraftardan Menemenspor örneği

Türkiye’nin en fazla vergi veren ve sanayi alanında en gelişmiş bölgelerinden biri olan Torbalı’da ilçenin takımına sahip çıkılmaması, taraftarı çileden çıkardı. Sosyal medya başta olmak üzere birçok mecrada taraftarlar, başta ilçeden çıkan milletvekilleri, parti ilçe başkanları ve geçmiş yönetimleri eleştiri bombardımanına tuttu. Sosyal medyadan yapılan paylaşımlarda bazı taraftarlar, Menemenspor örneğini vererek ilçe takımına nasıl destek çıkılacağı konusunda adete ders verdi.

Müthiş maçta Gebze güldü

Yeni Buca Stadı’ndaki zemin yenileme çalışmaları nedeniyle pazar günü Ödemiş Saracoğlu Stadyumu’nda yapılan Bucaspor-Gebzespor müsabakasından konuk ekip, 4-3’lük galibiyetle ayrıldı. Maçın ilk yarısı, Bucaspor’un 2-1’lik galibiyeti ile geçirdi. Sarı lacivertliler, ikinci yarıda skoru 3-1’e getirse de on kişi kalması sonucu karşılaşmayı 4-3 yenik kapattı. Mücadeleyi Bucaspor 9, Gebzespor ise 10 kişi tamamladı.

Çiğli tek kaldı

Cumartesi günü deplasmanda Küçükyalı Yelkenspor’u tek golle geçerek zirvedeki yerini koruyan lider Çiğli Belediyespor ile aynı puanda haftaya giren Yalovaspor, bu hafta maçını kaybetti. Kırmızı yeşilliler, seyircisiz oynanan maçta küme düşme hattındaki Çayırovaspor’a 1-0 mağlup oldu ve liderin üç puan gerisine düştü.

Şimşek tutulmuyor

İzmirspor, galibiyet serisine bu hafta da devam etti. Lacivert beyazlılar, İstanbul deplasmanında Sultangazispor’u 2-1 ile geçmeyi bildi. Böylece Şimşek, peş peşe sekizinci maçından da galibiyetle ayrılarak kalan haftalar için iddiasını sürdürdü. Grupta ayrıca Atlasspor-Bağcılarspor: 0-0 ve Yalova Kadıköyspor-İlimtepe Kullar 1975: 1-0 sonuçları da elde edildi.

Onur Karagöz

 

Bakmadan Geçme