Torkos transfere başladı

Takımın başına Ayhan Yıldız'ı getirmesinin ardından transfer çalışmalarına başlayan Süper Amatör Lig temsilcisi Torbalıspor, iç ve...

Takımın başına Ayhan Yıldız’ı getirmesinin ardından transfer çalışmalarına başlayan Süper Amatör Lig temsilcisi Torbalıspor, iç ve dış transferde anlaşma sağladığı birer oyuncuyu açıkladı.  Kırmızı beyazlılar, iç transferde deneyimli sol bek Turhan Burak İnkaya ile bir kez daha anlaşırken dış transferde ise daha önce de formasını giyen eski oyuncusu Emre Dinarlı’yı da yeniden renklerine bağladı.

Geçtiğimiz sezonun başında takıma dahil olan 33 yaşındaki sol bek oyuncusu Turhan Burak İnkaya, zaman zaman forvet arkasında da değerlendirildi. Bu sezon da takımını bırakmayan ve Torbalıspor ile anlaşma sağlayan kaptan, Torbalıspor’u hak ettiği yerlere taşımak için mücadele edeceğini ifade etti. Geçtiğimiz sezon kırmızı beyazlı forma ile 24 maça çıkan Burak, rakip filelere altı gol bırakmıştı.

Play out maçlarının golcüsü

Torkos’un dış transferde takıma döndürdüğü 23 yaşındaki Emre Dinarlı ise takımın Süper Amatör Lig’de mücadele ettiği 2015-16 sezonunun parlayan yıldızlarından olmuştu. Sezon boyunca sergilediği başarılı performansla göz dolduran Emre, takımının Gaziemir Gençlikspor’u 3-1 yendiği play out maçında ikinci golü kaydederek Torkos’a Bölgesel Amatör Lig’in kapılarını açmıştı.

Yeşilyurt Bld. ile anlaşmıştı

Geçtiğimiz sezonu Bölgesel Amatör Lig’in bir başka İzmirlisi Bornova Yeşilovaspor’da geçiren Emre, burada 21 maçta ter döktü ve dört de gol kaydetti. Emre, Bayındırspor’un Bornova Yeşilovaspor ile oynadığı play out maçının 10. dakikasında attığı gol ile takımını öne geçirmişti. Birçok takımın transfer listesinde yer alan Emre, bir gün önce Malatya’nın BAL’daki temsilcilerinden Yeşilyurt Belediyespor ile anlaştıysa da son kararını Torbalıspor’dan yana verdi ve Başkan Sabri Taşcan’ın da katıldığı törenle sözleşme imzaladı.

Haber: Onur Karagöz

Bakmadan Geçme