Torbalı'nın yüz akları

Futbol liglerinde üç temsilcisi olan Torbalı ilçesinin iki takımı, 2017-18 sezonunda şimdiye kadar oynadıkları dörder maçın...

Futbol liglerinde üç temsilcisi olan Torbalı ilçesinin iki takımı, 2017-18 sezonunda şimdiye kadar oynadıkları dörder maçın tamamını kazanarak gruplarında zirveye oturdular.

Bir sezonluk aranın ardından zorlanmadan Bölgesel Amatör Lig’e dönen Torbalıspor, Ödemişspor’un da mücadele ettiği 8.Grup’ta fikstür avantajının da etkisiyle birinci sıraya kuruldu. Kırmızı beyazlılar sırasıyla Dikili Çandarlıgücü’nü 7-0, Uşak Vefaspor’u 2-0, Sarayköy 1926’yı 4-1 ve Ortaca Belediyespor’u 2-1 ile geçti. Pazar günü takipçilerinden Kuşadasıspor’u konuk edecek olan Torkos’un önünde zorlu bir fikstür bulunuyor. Torbalıspor, bu çizgisini sürdürüp grubunu lider bitirdiği takdirde 7.Grup’un birincisi ile 3.Lig’e yükselme maçı oynayacak. Bu maçı kaybederse 5. ve 6.grupların eşleşmesinde kaybeden takımla bir karşılaşmaya daha çıkacak.

Geçtiğimiz sezon kurulan ve 2.Amatör Küme’den 1.Amatör Lig’e yükselen Ayrancılar Gençlikspor, yeni liginde de zorlanmıyor. Yeşil beyazlılar sırasıyla Çırpı Doğanspor’u 3-2, Beydağ Belediyespor ile Kiraz 1 Eylülspor’u 1-0 ve Menderes Belediye Birlikspor’u 4-1 mağlup etti. Bu hafta MESEV Gençlikspor ile kritik bir maça çıkacak olan Ayrancılar Gençlikspor da grubunu ilk ikide tamamlaması halinde Süper Amatör Lig’e yükselmek için play off oynamaya hak kazanacak.

İlçenin diğer takımı olan ve Süper Amatör Lig Beyaz Grup’ta yer alan Torbalı Çaybaşıspor ise üçte sıfır çekerek diğer ekiplerin tam zıddı bir tablo çizdi.

Haber: Onur Karagöz

Bakmadan Geçme