• Haberler
  • İzmir
  • Torbalılı işadamlarına Soyer’den söz: Torbalı’da sanayiyi geliştireceğiz

Torbalılı işadamlarına Soyer’den söz: Torbalı’da sanayiyi geliştireceğiz

Torbalı Karma ve Mobilya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret...

Torbalı Karma ve Mobilya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret etti. Yönetim Kurulu’na bölgedeki organize sanayinin büyümesi için destek verileceği sözünü veren Soyer, Torbalı’da sanayinin gelişmesi için yeni alanlar yaratılmaya çalışıldığını belirtti.

Torbalı Karma ve Mobilya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Ünlütürk’ün de aralarında bulunduğu heyet ile Soyer arasındaki görüşme sırasında Torbalı Karma ve Mobilya Organize Sanayi Bölgesi’nin büyütülmesi, açılan itfaiye tesisi ve çeşitli projeler hakkında görüşmeler yapıldı. Öte yandan Soyer bölgede yeni organize sanayi bölgeleri kurulması için de çalışma yapıldığını vurguladı.

Soyer: İzmir’in bütününde Sanayi tıkanmış vaziyette

Görüşmede Soyer “Bu bizim öncelikli meselelerimizden bir tanesi. İzmir’in bütününde bu sorun var. Sanayi tıkanmış vaziyette. Bizim bunu aşacak çözümler üretmemiz lazım, biz farkındayız. Arazi bizim olmasa da en azından Hazine’nin bu konuda onay vermesi için plan düzenlemesi yapabiliriz” dedi.

Sabri Ünlütürk de Soyer’le yaptığı görüşmede gelişme alanları için beraber çalışma teklifinde bulundu; “itfaiye yerlerinin planlanması konusunda da beraber çalışalım ve hızlandıralım” ifadelerini kullandı.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme