• Haberler
  • Torbalı’daki yol çilesi ortak çalışmayla bitti

Torbalı’daki yol çilesi ortak çalışmayla bitti

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Torbalı Belediyesi’nin ortak çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçenin dört bir yanında çalışma...

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Torbalı Belediyesi’nin ortak çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçenin dört bir yanında çalışma gerçekleştiren ekipler, son olarak Ayrancılar TOKİ’de sıcak asfalt çalışması başlattı. Yaklaşık 15 gün önce zemin çalışmasına başlayan ekipler, sıcak asfalt dökmeye başladı. Toplamda 2200 metre yola 10 bin ton sıcak asfalt dökülecek.

Torbalı Belediyesi’nin girişimleri sonucu yaklaşık üç yıldır Ayrancılar TOKİ bölgesinde yapılmayan yollar, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile yapılmaya başlandı. Ortak çalışmanın başlamasıyla birlikte bölge halkı, yapılan hizmetten dolayı yetkililere teşekkür etti. Vatandaşlar, daha önce kış aylarında çamurlu ve yaz döneminde ise tozdan yürünmez hal alan yolun yapılmasına mutlu olurken Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yakupoğlu, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

Yakupoğlu, “TOKİ’de bulunan vatandaşlarımız, bu yolları kullanırken büyük sorun yaşıyordu. Bu sorunu çözmek için kolları sıvadık. Ekiplerimiz, kısa süre içerisinde 2200 metrelik yolu asfaltlamaya başladı. Bir hafta sonra tamamen yol çalışması bitecek ve yeni projelerimize başlayacağız” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

 

Bakmadan Geçme