• Haberler
  • İzmir
  • Torbalı’da kaza yapan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Torbalı’da kaza yapan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Torbalı ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti ve motosiklette yolcu olarak bulunan...

Torbalı ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti ve motosiklette yolcu olarak bulunan genç kız ağır yaralandı.

Kaza, saat 11.45 sıralarında İzmir Aydın Otoyolu Torbalı Sağlık rampaları yakınında meydana geldi. 25 yaşındaki Hamit Can Dalgakıranlar’ın yönetimindeki 35 BHL 922 plakalı motosiklet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun sağında bulunan bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet savruldu ve sürücü ile motosiklette yolcu olan 21 yaşındaki E.G. yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Maalesef, polis ve sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede sürücü Hamit Can Dalgakıranlar’ın kaza yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Ağır yaralanan E.G. ise Torbalı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazada sürücünün kaskı bulunurken, ağır yaralanan genç kızın ise kask takmadığı belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Polis ekipleri, kazanın ayrıntılarını ve nedenini belirlemek için çalışmalarını sürdürmektedir.
İHA

Bakmadan Geçme