Torbalı’da 'Hayvan hastanesi' açıldı

Belediyenin Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne inşa edilen, son teknoloji ile yapılmış ameliyathanenin...

Belediyenin Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne inşa edilen, son teknoloji ile yapılmış ameliyathanenin açılışına Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, ilçe protokolü, Torbalı Belediyesi meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş da katıldı. Yaklaşık olarak 3 milyon liralık bir yatırımla ilçedeki sokak hayvanları için açılan ameliyathane, İzmir’in Büyükşehir Belediyesi’nden sonra en kapsamlı hayvan ameliyathanesi olma özelliğine sahip.

Açılış töreninde konuşan Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum. Hayvanı sevmeyen insanı sevmez. Bu cümle aslında her şeyin özeti. Zamanında benimde hasta bir köpeğim vardı. Aydın’a hayvan hastanesinde muayene ettik. O zamandan beri aklımdadır hayvan hastanesi. Belediye Başkanı olduktan sonra da Veteriner İşleri Müdürümüz ile birlikte böyle bir projeyi hayata sokmak için kollarımızı sıvayarak tam teşekküllü hayvan hastanemizi hizmete soktuk. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. İlçemize hayırlı olsun” açıklamasında bulundu.

 

 

Bakmadan Geçme