Torbalı’da feci kaza

Kazada otobüsün içinde bulunan öğrencilerin tamamı ile otobüs ve traktör sürücüleri yaralandı. Yaralılar, Torbalı Devlet Hastanesi,...

Kazada otobüsün içinde bulunan öğrencilerin tamamı ile otobüs ve traktör sürücüleri yaralandı. Yaralılar, Torbalı Devlet Hastanesi, Medifema Hastanesi ve çevre ilçelerdeki devlet hastanelerine kaldırıldı.

Korkunç kaza, otobüsün lastiğinin patlaması sonucu meydana geldi. Öğrencileri taşıyan otobüs, lastiğinin patlamasıyla kontrolden çıkarak bir traktöre çarptı. Çarpışma sonucunda traktör devrildi ve otobüs yol kenarındaki tarlaya uçarak mucizevi bir şekilde devrilmekten kurtuldu. Traktör sürücüsünün durumunun ciddi olduğu belirtilirken, öğrencilerin sağlık durumuyla ilgili henüz net bir bilgi edinilemedi.

Öğrencilerin Ankara’dan okul gezisi için geldiği öğrenildi. Kazanın ardından yetkililer olay yerine gelerek gerekli incelemeleri başlattı. Kazayla ilgili soruşturma devam ederken, öğrencilerin ve diğer yaralıların sağlık durumlarının yakından takip edildiği bildirildi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme