• Haberler
  • Torbalı teşkilatına Dervişoğlu'ndan ziyaret

Torbalı teşkilatına Dervişoğlu'ndan ziyaret

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, partisinin Torbalı İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulundu. İYİ...

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, partisinin Torbalı İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulundu. İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Künarlıoğlu tarafından kapıda karşılanan Dervişoğlu, gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yeni kurulan bir parti olmasına rağmen ülke siyasetinde önemli başarılara imza atarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde söz sahibi olan İYİ Parti, il ve ilçe teşkilatlarında toplumun sorunlarına değinerek seçmen sayısını arttırmaya devam ediyor. Partinin milletvekilleri, ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek devam eden çalışmaları yerinde görüyor. İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu da bu kapsamda Torbalı’ya geldi.

Her hafta ilçe ziyaretleri

İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Künarlıoğlu ve parti üyelerinin kapıda karşıladığı İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, toplantı salonunda yaptığı konuşmada,”İlçe başkanlıklarımızı ziyaret ediyoruz. Artık her hafta ilçe ziyareti yapacağız. Programı il teşkilatımız hazırlıyor. Biz de bu program kapsamında Torbalı’dayız. Hem arkadaşlarımızla hasret gideriyoruz hem de karşılıklı olarak Türkiye’nin genel meseleleriyle ilgili fikir alışverişinde bulunuyoruz. Yaşadığımız yörenin sorunlarıyla ilgili olarak bilgilenerek Ankara’da sorunların çözümüne katkı sağlamaya çalışıyoruz. Buraya her geldiğimizde bizi kendi evimizdeymişiz gibi ağırladıkları için herkese teşekkür ederim” dedi.

“Husumet dilinden uzak bir üslup”

Açıklamalarının devamında Dervişoğlu, “Türkiye’nin önemli sorunları var. Bu sorunların aşılabilmesi için de bir ortak aklın oluşması lazım. İYİ Parti olarak kurulduğumuz günden beri hakaret, hamaset ve husumet dilinden uzak bir şekilde sorunlara doğru çözümler üretmeye gayret ediyoruz. İlçe teşkilatlarımızdaki üslup neyse parlamentodaki üslup da aynı çünkü başka Türkiye yok. Meselelerin doğru analiz edilmesi, milletle paylaşılması lazım. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçtiğimiz günden itibaren bazı şeylerin milletten uzak tutulduğuna dair endişelerimiz var” ifadelerini kullanarak sözlerini noktaladı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme