• Haberler
  • Genel
  • Torbalı Devlet Hastanesi’nde Randevu Sorunu Yaz Aylarında Artıyor

Torbalı Devlet Hastanesi’nde Randevu Sorunu Yaz Aylarında Artıyor

Bazı bölümlerde ise randevu almak mümkün olmuyor. Randevu kontenjanları dakikalar içinde dolunca, sistem randevu almaya kapatılıyor....

Bazı bölümlerde ise randevu almak mümkün olmuyor. Randevu kontenjanları dakikalar içinde dolunca, sistem randevu almaya kapatılıyor. Torbalı Devlet Hastanesi’nde muayene olabilmek için en iyi şekilde 15 gün sonrasını beklemek gerekiyor.

Genel cerrahi, dahiliye, cildiye, kulak burun boğazı, göz poliklinikleri gibi bir çok branşa 15 gün sonraya randevu alınabiliyor. Sadece Torbalı ilçesine de değil, çevre ilçelere de randevu verilen hastaneler, yaz mevsiminde doktorların yıllık izinleri nedeniyle yoğunluk artışı yaşıyor. Hekimlerin yıllık izinlerinden dönmesi ile çok sayıda poliklinikte daha fazla randevu imkanı doğması bekleniyor.

Torbalı Devlet Hastanesi yönetimi, bu soruna çözüm üretmek amacıyla gerekli çalışmaları sürdürürken, hastane kapasitesi ve doktor değerlendirmeleri gibi önlemler de ele alınıyor. Vatandaşlar, randevuların alınması için ilgili yetkililerden destek bekliyor.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme