Torbalı Belediyesi, 92. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda

92. İzmir Enternasyonal Fuarı, yoğun katılımla açıldı ve Torbalı Belediyesi de bu önemli etkinlikte yerini aldı....

92. İzmir Enternasyonal Fuarı, yoğun katılımla açıldı ve Torbalı Belediyesi de bu önemli etkinlikte yerini aldı. Torbalı Belediyesi, “Halkın Tarlasından Halkın Sofrasına” projesi çerçevesinde kendi tarlalarında ürettikleri ve ücretsiz olarak dağıttıkları nohut, bulgur, un ve zeytinyağı gibi ürünleri stantlarında tanıttı. Aynı zamanda, Torbalı’nın yerel lezzetleri, ekonomisi, ticareti ve kültürü de bu stand aracılığıyla ziyaretçilere sunuldu. Standı ziyaret eden misafirlere çeşitli bitkiler hediye edildi.

Açılış töreninin ardından Torbalı Belediyesi Bando takımı konser verdi ve ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti. Konser sırasında, gelen ziyaretçiler çalınan marşlara eşlik etti.

Torbalı Belediyesi standı büyük ilgi gördü ve Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Konak-Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş ve Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar gibi önemli isimler yanı sıra birçok vatandaş da ziyaret etti. Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, standı ziyaret eden misafirlere kişisel olarak ev sahipliği yaptı ve fuarın son gününe kadar herkesi standlarını ziyaret etmeye davet etti. Tekin, “İlçemizin tarımı, ekonomisi, kültürü ve ticareti başta olmak üzere tüm potansiyeli ile tanıtılan standımıza sizleri de bekleriz. Standımız fuarın son gününe kadar sizlerle olacak.” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme