Tom Cruise, o filmleri desteklediğini açıkladı

Tom Cruise bu yaz sinema salonlarına gelecek olan filmlere seyirci desteği istedi. 60 yaşındaki Amerikalı yıldız...

Tom Cruise bu yaz sinema salonlarına gelecek olan filmlere seyirci desteği istedi.

60 yaşındaki Amerikalı yıldız oyuncu, “Görevimiz Tehlike” yönetmeni Christopher McQuarrie ile birlikte yaz filmleri “Indiana Jones and the Dial of Destiny”, “Barbie” ve “Oppenheimer”ı izleyeceklerini belirtti.

Instagram paylaşımında, “Bu yaz sinemalar harika filmlerle dolacak” söyleminde bulunan Cruise, “Bunlar, beyazperdede görmek için sabırsızlandığımız filmlerden sadece birkaçı” dedi.

Indiana Jones’un 40’ıncı yılı ve sinema tarihinin en ikonik karakterlerinden birini yaratması nedeniyle Harrison Ford’u kutlayan Cruise, “Bize sayısız saatlerce keyif verdin” diye yazdı.

Cruise, sözlerini, “İki filmi birden seviyorum. Christopher Nolan’ın Oppenheimer’ı ve Greta Gerwig’in Barbie’sinin olduğu bir filmden daha bomba etkili film olamaz” diye bitirdi.

Beşinci “Indiana Jones” filmi bu hafta sonu vizyona girerken, “Oppenheimer” ve “Barbie” ise 21 Temmuz’da seyirciyle buluşacak.

Tom Cruise’un merakla beklenen aksiyon filmi Görevimiz Tehlike’nin yedincisi “Mission: Impossible  Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm” de 12 Temmuz’da sinemalarda olacak. Filmin başrollerinde Cruise’un yanı sıra Rebecca Ferguson, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Vanessa Kirby ve Simon Pegg gibi isimler bulunuyor.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme