Tire'ye yine Kasaba

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur eşleşmeleri, dün yapılan kura çekimi sonucunda belli oldu. Buna göre Tire...

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur eşleşmeleri, dün yapılan kura çekimi sonucunda belli oldu. Buna göre Tire 1922, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sezon da Turgutluspor ile eşleşti. Tire 1922’nin ev sahibi olacağı müsabaka, 11-12-13 Eylül tarihlerinden birinde oynanacak. Program, daha sonra açıklanacak.

İki takım, geçtiğimiz sezon yine 2. Tur’da eşleşmiş ve Tire 1922, saha ve seyircisi önünde rakibini Sefa ile Orkun’un golleri ile 2-0’lık sonuçla kupanın dışına itmeyi başarmıştı. Ligde de aynı grupta yer alan iki takımın mücadelelerinde Tire 1922, rakibini deplasmanda 1-0 ve içeride 2-0 ile geçmeyi başarmıştı.

İlk turda Ödemişspor’u eleyen Kütahyaspor’un 3. Lig ekibi Altındağ Belediyespor ile oynayacağı turdaki diğer eşleşmeler ise şu şekilde: Batman Petrol-Yüksekova Bld., Siirt İÖİ-Cizre, Iğdır-Bitlis, Van BŞB-Sarıkamış GB, Artvin Hopa-24 Erzincan, Pazar-Bayburt İÖİ, Hekimoğlu-Yomra, Of-1461 Trabzon, Karaköprü Bld.-Dersim 62, Diyarbekir-Elaziz Bld., Kilis Bld.-Osmaniye, Erzin Bld.-Adıyaman 1954, Payas-Kozan Bld., Karaman Bld.-68 Aksaray, Kırşehir Bld.-Nevşehir Bld., Sinop-Yeni Ordu, Erbaa-Fatsa Bld., Y.Amasya-Çorum Bld., Kemer 2003-Muğla, Serik Bld.-Kale Bld., Bucak Bld.-Kızılcabölük, Adliye-Bozüyük Vitra, Körfez-Düzce, Kocaeli-Gölcük, Bartın-Çayırova, Kdz. Ereğli Bld.-Gebze, Nazilli Bld.-Karşıyaka, Bergama Bld.-Buca, H.E.Adıvar-Çengelköy, Maltepe-Sultanbeyli Bld., B.Tepecik-G.O.Paşa, Bağcılar-Çatalca, Şile Yıldız-Karacabey Bld., Esenler Erok-E.Velimeşe, Silivri-Alibeyköy.

Haber: Şazenuş Keskin

Bakmadan Geçme