TİRESPOR MASTERLAR, YENİDEN SAHADA!

Uzun yıllar sahipsiz kalan ve kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kalan şehrimizin takımı Tirespor, sevdalı bir grup...

Uzun yıllar sahipsiz kalan ve kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kalan şehrimizin takımı Tirespor, sevdalı bir grup taraftarın çabalarıyla yeni bir başlangıç yaparak hayata geri döndü. Geçtiğimiz hafta kapatılma kararı alınan kulüp, aynı isim ve logo altında Tirespor adıyla tekrar kuruldu.

Haber

Daha önce Halk Eğitim Merkezi bünyesinde sağlıklı yaşam ve birlikte zaman geçirme hedefiyle faaliyet gösteren bu grup, yeni Tirespor’un kuruluşuyla birlikte “masterlar ligine” katılma kararı aldı. Tire’de bir ilk olan bu organizasyon, 40 yaş ve üzeri kişilerden oluşan bir yapıya sahip. 5 ayrı federasyonu olan bu ligin deplasmanlı olarak oynanması, Türkiye finalleri ve milli takımıyla her geçen gün büyüyen bir yapıya dönüşmesini sağlıyor.

Haber

Antrenmanlarını Bayındır Şehir Stadyumu ve 4 Eylül Stadyumu’nda sürdüren takım, son çalışmasında yine bir ilke imza atarak, Çırpı’da yeni yapılan stadyumda gece maçı düzenledi. Tirespor masterlar grubunun başında bulunan takımın eski futbolcusu ve antrenörü Mustafa Memişoğlu, masterlar liginin ve sürecin detayları hakkında şunları söyledi: “Masterlar liginin şehrimizde başlaması büyük bir ilerlemedir. Bir grup futbol sevdalısı olarak başlattığımız süreç, hızla büyüyerek 62 kişilik oyuncu kadrosuna ulaştı. Lige katılmaya karar verdikten sonra çalışmalarımıza hız verdik. Çırpı Stadyumu’nda gerçekleştirdiğimiz gece maçı, herkes için unutulmaz bir anı olarak kalacak. Bu imkanı sağlayan Bayındır Gençlik Spor İlçe Müdürüne de ayrıca teşekkür ediyoruz. Ancak özellikle işlerinden ve ailelerinden fedakarlık yaparak bu organizasyona katkı sağlayan tüm arkadaşlarıma sizin aracılığınızla teşekkür etmek istiyorum.”

Haber

Tirespor’un yeniden sahalarda olmasına dair konuşan Memişoğlu, “Tirespor, bizim için bir yaşam biçimi ve büyük bir onurdur. Artık yeni hikayelere yelken açma zamanının geldiğine inanıyorum. Şehrimizde Tirespor’un logosu, ismi, renkleri ve armasına benzeyen yapılar olsa da, taklitler her zaman aslını yaşatır. Son olarak 38 yaş ve üzeri futbol oynamak isteyen herkesi takımımıza katılmaya davet ediyorum.

YENİ TİRE

Bakmadan Geçme